Hallgassa élőben!

Autófeltörés, lopás, betörés: fosztogatókat fogtak el Kaposváron

A kihallgatásuk során beismerték, hogy szerda éjszaka ők törtek fel négy autót, valamint betörtek egy trafikba.

Kaposváron fosztogató férfiakat fogtak el a rendőrök; a három fiatalember az utóbbi időben több autófeltörést, üzletbetörést, kerékpár- és bolti lopást követett el a belvárosban, valamint megrongálták a várdai vasútállomást – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata pénteken az MTI-vel.

A kiadott közlemény szerint a rendőrség előtt egyikőjük sem volt ismeretlen. A kihallgatásuk során beismerték, hogy szerda éjszaka ők törtek fel négy autót, valamint betörtek egy trafikba.

Kiderült továbbá, hogy az éjszaka elkövetett bűncselekmények után vonatra szálltak, hogy a Balaton környékén folytassák a fosztogatást, ám a Kaposvárhoz közeli Várdán a kalauz leszállította őket, mert jegy nélkül utaztak. Dühükben megrongálták a vasútállomást.

Hirdetés
„A fiatalokat csak a mai kor eszközeivel lehet befogadóvá tenni”
Pedagógusok játszóterévé változott a színház
Több mint tucatnyi pedagógus jelentkezett a Szegedi Nemzeti Színház színházpedagógiai alkotótere, a Kooperáló keretében szervezett, szombati workshopra.
Elbúcsúzott a közönségtől a magyarok kedvenc színésze
Véget ért az itthon is kedvelt sorozat.
Rádi Kata: Az élet megmutatta, hol van rám szükség
A korábban jogászként dolgozó édesanya a kelleténél hamarabb hozta világra Rózát, ez a helyzet pedig ráébresztette, hogy koraszülő sorstársai számára nem létezik segítő közösség.
Majdnem egy év után tér vissza Ansu Fati a Barca keretébe
Koeman már jelölte is a vasárnapi meccsre.
Kevesebb a támadás, de gyakrabban utaznak egy-egy konkrét cégre
A tavalyi rekordszámú támadáshoz képest idén csökkenés tapasztalható. A vállalatok viszont célzott támadások kereszttüzébe kerültek.
Magyar kultúrtörténeti dokumentumokat helyeztek el az Északi-Sarkvidéki Világarchívumban
A válogatást az Országos Széchényi Könyvtár gyűjteményéből állították össze.