Autókat erőszakol meg egy férfi Pécsen - Főleg a Smartokra gerjed

A férfit nemrég felfüggesztett börtönre ítélte a Pécsi Járás Bíróság, de csak három rendbeli rongálás miatt, mert a többi autóban nem keletkezett 50 ezer forint feletti kár.

Még a rendőrök sem láttak olyan perverziót, amivel egy pécsi férfi valószínűleg örökre beírta magát a hazai kriminalisztika történetébe. A Gergő nevű fiatalember nagyon kedveli a Smartokat, valamiért velük szeret a legjobban szexelni.

A beteges akcióiról felvétel is készült. A kamerafelvételek tanúsága szerint nem kapkodja el az aktust, az egyik légyott nem kevesebb, mint 20 percig tartott.

Az ominózus felvételt egy pécsi autószerelő műhely biztonsági kamarája rögzítette. A tulajdonos azért szerelte fel a kamerát, mert észrevette: valaki az éj leple alatt rongálja a kocsikat. Legfőképp a Smartokat – írja a Bors.
 

Nem értettem, hogy miért töri le valaki a tanksapkákat és keni be margarinnal a nyílást. A kép csak akkor állt össze, amikor megláttam a felvételeket. Nem hittem a szememnek. A férfi kisebb szünetekkel 20 percig szexel az autókkal. A rendőrök fetrengtek a röhögéstől, amikor megmutattam nekik, de csak a rongálással tudták meggyanúsítani, mert az autóval való szexelés nincs benne a btk.-ban

– mondta lapnak az autószerelő műhely tulajdonosa, aki szerint kizárólag benzines autók az áldozatok, valószínűleg azért, mert sokkal kisebb rajtuk a tanknyílás, mint a dízelek esetében.

A teljes cikkért kattintson IDE >>