Ország-világ

2017.05.16. 11:23

Az MSZP kommunikációs tanácsadója nem folytatja a párttal

Az MSZP elnöksége meg sem tárgyalta a szakember ötleteit.

A Magyar Nemzet arról ír, hogy az MSZP decemberben kinevezett kommunikációs tanácsadója, Murányi Marcell nem hosszabbítja meg szerződését a párttal.


A lap beszámolt arról, hogy tudomásuk szerint az elmúlt hónapokban a szakember több javaslatot is kidolgozott a párt kommunikációjának átalakítására, de az MSZP elnöksége még meg sem tárgyalta a benyújtott koncepciót. Úgy tudják, hogy végül a volt főszerkesztő döntött úgy, nem kéri a szerződése hosszabbítását, a szocialisták pedig nem marasztalták.


A párt sajtófőnöke, Nyakó István azt válaszolta a lap kérdésére, hogy közös megegyezéssel váltak el, de Murányi távozását ennél részletesebben nem kívánta kommentálni.


A Magyar Nemzet felidézte az elmúlt napok kaotikus MSZP-s kommunikációját is. Példaként emelték ki, hogy miután az MSZP a múlt csütörtökön úgy döntött, bojkottálja a „Fidesz-pártsajtót", nem nyilatkoznak többé a közmédiának, a Pesti Srácoknak, az Echo TV-nek, a Magyar Időknek, az Origónak, a 888.hu-nak, a Lokálnak, a Ripostnak és a Magyar Hírlapnak. Az MSZP korábbi elnöke, Kovács László viszont még aznap este megtörte a bojkottot: bement az Echo TV-be, hogy kifejtse, miért nem ért egyet pártja döntésével. Később Burány Sándor egy sajtótájékoztatón nem volt ugyan hajlandó nyilatkozni az Echo TV riporterének, ám amikor a Hír TV tette fel ugyanazt a kérdést, válaszolt rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában