Hallgassa élőben!

Bennégett egy férfi egy családi házban a fővárosban

Krízislakást ajánlott fel Németh Szilárd, Csepel polgármestere a kerületben történt két tűzeset után az érintett családoknak.

Krízislakást ajánlott fel Németh Szilárd, Csepel polgármestere a kerületben történt két tűzeset után az érintett családoknak – tájékoztatta a XXI. kerület alpolgármestere kedd este az MTI-vel. A kerület által felajánlott azonnali segítséget csak a Hajós utcai tragikus tűzeset túlélői veszik igénybe; az Erdősor utcai tűzesetben érintett öttagú család átmenetileg rokonokhoz költözött – közölte Ábel Attila. A Hajós utcában egy 120 négyzetméteres családi ház gyulladt ki, ahol egy 70 év körüli férfi összeégett holttestét találták meg a tűzoltók. A házból két füstmérgezett sérültet is kihoztak ki; őket a helyszínen ellátták. Az elődleges vizsgálatok alapján a tragédiát egy eloltatlan cigaretta okozta. Az Erdősor utcában egy négyemeletes panelház legfelső szintjén keletkezett lakástűz.

A lángokat sikerült megfékezni; a negyedik emeleten lakók nem voltak otthon; csak egy kutyát kellett kimenteniük a tűzoltóknak – közölte nem sokkal az eset után Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője.

Hirdetés
Komposztálási 1x1 – egy újabb lépés a zöldebb mindennapok felé
Hirdetés
Digitális tudásfejlesztés jelentős állami támogatással
Elfogták a játékpisztollyal fosztogató gellérthegyi rablóbanda tagjait
A budapesti rendőrök a bejelentést követően négy napon belül elfogták azt a három fiatalt, akik Gellérthegyen játékpisztollyal rabolták ki áldozataikat.
Lassul a netes vásárlások számának növekedése
Az elmúlt években megszokottnál jóval lassabban nőtt az interneten keresztül végrehajtott bankkártyás vásárlási tranzakciók száma és értéke.
Év elejétől változott a jótállás, de sok üzlet még mindig nem tartja be
2021-től a bő másfél évtizede változatlan szabályozás átfogó korszerűsítésével új időszámítás kezdődött a jótállásban Magyarországon.
Most jött: tömegbaleset történt az M3-ason – rendőrök, mentők már a helyszínen
Öt autó ütközött össze az M3-as autópályán, a főváros felé vezető oldalon.
Fucsovics maradt a 41., Kvon 25 helyet lépett előre
A világranglistát továbbra is a szerb Novak Djokovic vezeti.
Közúti mérés Szegeden
A járművek környezetvédelmi állapotát mérik fel a szakemberek. Vizsgálatra rendelhetik be az erősen szennyező gépkocsikat.