Ország-világ

2010.11.23. 22:27

Bennégett egy férfi egy családi házban a fővárosban

Krízislakást ajánlott fel Németh Szilárd, Csepel polgármestere a kerületben történt két tűzeset után az érintett családoknak.

Delmagyar.hu

Krízislakást ajánlott fel Németh Szilárd, Csepel polgármestere a kerületben történt két tűzeset után az érintett családoknak - tájékoztatta a XXI. kerület alpolgármestere kedd este az MTI-vel. A kerület által felajánlott azonnali segítséget csak a Hajós utcai tragikus tűzeset túlélői veszik igénybe; az Erdősor utcai tűzesetben érintett öttagú család átmenetileg rokonokhoz költözött - közölte Ábel Attila. A Hajós utcában egy 120 négyzetméteres családi ház gyulladt ki, ahol egy 70 év körüli férfi összeégett holttestét találták meg a tűzoltók. A házból két füstmérgezett sérültet is kihoztak ki; őket a helyszínen ellátták. Az elődleges vizsgálatok alapján a tragédiát egy eloltatlan cigaretta okozta. Az Erdősor utcában egy négyemeletes panelház legfelső szintjén keletkezett lakástűz.

A lángokat sikerült megfékezni; a negyedik emeleten lakók nem voltak otthon; csak egy kutyát kellett kimenteniük a tűzoltóknak - közölte nem sokkal az eset után Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában