Ország-világ

2010.06.03. 14:58

Bizarr melltartók Japánból

A japánok híresek furcsa ízlésükről és szokatlan ötleteikeről. Ezért nem is annyira meglepő a Triumph International japán szekciójának néhány nem hétköznapi agyszüleménye, amit a bevállalós nőknek találtak ki.

Delmagyar.hu

Itt van például a melegítő melltartó. Segítségével nem kell attól féli, hogy még a szivacs alatt is fázik a női mell. A szőrmeszépségek mikróban melegíthető gélpárnát tartalmaznak, melyeket a téli napokon beizzítva csak be kell tenni a melltartóba, és meg sem kottyannak a mínuszok.

 

Az eredeti nevén The total surprise bra, azaz a totális meglepetés melltartó is érdekes darab: kis zsebecskékbe lehet rejteni a titkos üzeneteket. vagy némi papírpénzt. De hasonlóan bizarr a mellen hordott bevásárlótáska is: ezt a melltartót pár trükkös mozdulattal szatyorrá lehet alakítani. Tehát ha valaki elmegy bevásárolni, de elfelejt szatyrot vinni, egyszerűen csak leveszi a fehérneműjét, és a probléma meg is oldódott.

A japánok két nagy kedvence a rizs és a leves - ezt ábrázolja egy újabb modell. A melltartó egyik oldalán egy kis zseb található az evőpálcikáknak, tehát többé nem kell a gyorsétteremben villát használni, hiszen mindig kéznél, illetve mellnél van a sajátunk.

Végül még egy hasznos darab: a cserepeket tartalmazó. Az eredeti üzenet szerint rizst termeszthetsz abban, amiben korábban a kebleidet tartottad. A japán tervező szerint az elmúlt évben a japán nők megnövekedett érdeklődést mutattak a földművelés iránt. Azt akartuk, hogy más nők is megtapasztalhassák a kertészkedés élményét. Ha nincs más hobbija...

Rizstermelésre kiválóan alkalmas cserepek. Fotó: fashion.hu

Rizstermelésre kiválóan alkalmas cserepek.
Fotó: fashion.hu

Az eredeti cikket (még több képpel) itt találja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában