Botrány a Guns 'N Roses koncerten

A rajongók négy órát vártak a csapatra, ráadásul a koncert minőségére is volt panasz.

A rajongók szerint finoman szólva is botrányos az, ami tegnap este a Budapest Sportaréna előtt történt. A Guns ‘N Roses koncertjére érkező több ezres tömegen a várakozás hevében lincshangulat lett úrrá, amiért mindenki egyetlen embert hibáztatott, aki nem más, mint az esemény főszereplője, Axl Rose.

Az elvileg 20 órakor kezdődő koncert előtt pár perccel még úgy tűnt, minden rendben van. Aztán eltelt egy negyed óra, és utána még egy. Ezen persze még nem lepődött meg senki, hiszen a rajongók már hozzászoktak Axl hanyag stílusához. A morgolódás akkor kezdődött csak igazán, amikor a koncert szervezője közölte a publikummal, hogy technikai nehézségek adódtak, így a koncert kis késéssel kezdődik. A kis késés azonban lassacskán csaknem 4 órásra duzzadt. Később kiderült, hogy a technikai malőrök mellett az igazi probléma Axl négy nappal ezelőtt szerzett izomhúzódása, amit még Lisszabonban szerzett.

– 1,5-2 órával később rohamosan el kezdett javulni. Előtte próbált megmozdulni és nem tudott, nagyon nagy fájdalmai voltak. Próbáltuk megnyugtatni a közönséget és elmondani, amit lehetett ebből, mert nem tudtuk, hogy elmarad-e az előadás vagy sem – mondja Hegedűs László a Multimedia Concerts ügyvezető igazgatója.

Az előadást végül megtartották, de valahogy senki sem elégedett.
Akik ott maradtak azért, mert szerintük a koncert egyszerűen rossz volt, mások szerint pedig Axlnek nem volt semmi baja, csak éppen a koncert előtt még Milánóban mulatta az időt.

– Én azokat az információkat kaptam, hogy akkor indult a magángépe Milánóból amikor a Sex Action befejezte – mondja Sznák Zoltán.

– Ebből egy büdös szó nem igaz, késett a gép egy órát, mert a milánói

repülőtéren felújítási munkák folynak – magyarázza Hegedűs László.

Hogy mi az igazság, azt talán már soha sem fogjuk megtudni, de a magyar közönség még mindig szerencsésebb volt, mint a philadelphiai, ahol néhány évvel ezelőtt, amikor Axl fáradtságra hivatkozva egyszerűen lemondta a fellépését. Az ottani közönség erre egy kisebb felkeléssel válaszolt, de a végén ők húzták a rövidebbet.

A magyar közönség tegnap este beérte egy kis zúgolódással, egy-egy bekiabálással, de nagy baj szerencsére nem történt.  Ami pedig a tegnap esti koncert minőségét illeti:

– Axl próbálta kárpótolni a közönséget és egy nagyon jól sikerült a buli, a maximumot nyújtotta a zenekar is és ő is – mondja Hegedűs.

– Úgy érezte az ember, hogy nem biztos, hogy lesz következő szám. Nagy nehezen ugyan elkezdték, de azt hittük, hogy bármikor abba is hagyhatják – magyarázza Sznák Zoltán. – Ez a Guns ‘N Roses már nem az a Guns ‘N Roses . Amit művelt a közönséggel, azt semmiféleképpen sem lehet tolerálni.

Tegnap este sokan azért mentek el a Sportarénába, hogy egy élő legendával találkozzanak, de ehelyett a közönség nagy része mérhetetlenül csalódottan távozott. Egy azonban biztos, a koncert előtt végül közel 500-an váltották vissza a jegyüket, további kétszázan pedig még csak ezután fogják.

Tisztelt olvasóink!
A Délmagyarország ahogyan eddig is, ezután is csak ellenőrzött, hivatalos forrásból megerősített információt közöl.
Atlétikai pályák épülnek Szegeden – Fotók
2,1 milliárd forintból két nemzetközi szintű atlétikai pálya is épül Szegeden.
Tizenhárom almafát ültettek el a Nemzeti Színház művészei
A cél az volt, hogy közösen emlékezzenek a 100 évvel ezelőtti eseményekre.
Tapasztalatok és különdíjak
Nemzetközi tornán szerepelt a Naturtex-SZTE-Szedeák U14-es csapata, amely a European Youth Basketball League második fordulójában Budapesten léphetett pályára: a csapat végül hatodik helyen zárta a csoportküzdelmeket.
Szeged legendás zenepedagógusára, Király-König Péterre emlékeztek a Dugonics Társaságban
Király-König Péter 15 évesen kantátát írt a pápa tiszteletére. A zenepedagógus és zeneszerző életéről, munkásságáról és szegedi tevékenységéről Kerek Ferenc zongoraművész tartott előadást.
Novák Katalin: családpolitikánk konzervatív, de modern, talán haladó is
Az államtitkár egy francia nyelvű hírportálon megjelent interjúban beszélt a magyar kormány családpolitikájáról.