Buci új partnere

Hétfőn reggel Stohl András mellett Bakos Mónival ébredhetünk a Reggeliben.

A hölgy eddig profin rádiózott, hat éven keresztül 1 800 Móni néven köszöntötte hallgatóit. Hogy milyen televíziós lesz, hamarosan kiderül. Egy biztos: a korán keléssel nem lesz problémája, hiszen az éteren keresztül is ébresztett már.

–  Szerintem kell nekem olyan jó 20 perc az aklimatizálódáshoz, de ez így meg lesz adás előtt, úgyhogy ne aggódjatok, senki ne aggódjon – mondja Móni.

Móni és András az egyik páros, Dombovári Vandával és Csonka Andrással felváltva vezetik majd a műsort. A tévében most debütáló Móninak egy egész nap kellett ahhoz, hogy igent mondjon az új feladatra. Családja és párja  eddig sem befolyásolta döntéseiben, most sem tették. 

– Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a családom is, és mindenki, aki körülöttem van, rám bízta. Nem szóltak bele, sőt támogattak, hogy ha van kedvem, akkor hajrá.

Buci már jól ismeri új partnerét A Való Világ idején Móni az internetes részleg újságírója volt, a műsorvezető akkor sokszor bekopogott hozzá.

– Gyakran jártam be hozzá, azért is, mert nagyon jó munkaerő, meg

azért is, mert csinos – meséli Buci.

Móni tutira megy, több órát is beállít, hogy el ne aludjon hétfőre virradóra. Előre sejti milyen éjszakája lesz a nagy nap előtt.

– Nyilván nem fogok olyan mélyen aludni, meg azért meg lesz a zabszem dolog is. Nyilván kevés nyállal a számban fogok felébredni, nyilván izgulni fogok, dehát így ott leszek és csináljuk – mondja Móni.

Mi pedig kívácsian várjuk, mit alakít majd az új páros a Reggeliben hétfőn reggel hattól.