Hallgassa élőben!

Courtney éveket ülhet

Courtney Love rocksztár több órás késéssel érkezett meg bírósági tárgyalására.

Courtney Love amerikai rocksztár nem kevesebb, mint ötórás késéssel érkezett meg a New York-i bíróságra, ahol testi sértés miatt kellett felelnie, mert márciusban egy fellépése alkalmával egy bárban egy vendéget mikrofonjával megsebesített a fején.

A bíróságra rózsaszín selyemruhában és hasonló színű magas sarkú cipőben érkező művésznőt a bírónő, Melissa Jackson nyomban megrovásban részesítette, és morózusan közölte vele, hogy kis híján már letartóztatási parancsot adott ki ellene. A tárgyalás közben viszont azért kellett újabb figyelmeztetésben részesíteni a haszontalan Courtney Love-ot, hogy ne beszélgessen folyton a mellette ülőkkel.

“Világossá akarom tenni, hogy 9:30-ra kellett volna megjelennie a bíróságon, nem pedig háromra. Ez nem elfogadható. A szabályok önre is ugyanúgy vonatkoznak, mint bárki másra” – közölte dühösen a bírónő Courtney Love-nak. Cobain özvegye elnézést kért, de közben egy doboz cigivel játszott.

Kaliforniában egyébként három ügyben – egyebek között testi sértés és kábítószerrel való visszaélés – miatt folyik bírósági eljárás az énekesnő ellen. A szaporodó jogi problémái miatt a héten lemondta 24 koncertesre tervezett nyári amerikai turnéját. Nemrég megvonták tőle 11 éves kislánya, Frances Bean felügyeleti jogát, s ha az egyes eljárásokban elítélik, Courtney Love akár több évre is börtönbe kerülhet.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz tökéletes a linzertészta
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Hirdetés
Így győzheti le könnyen a karácsonnyal járó stresszt
Hirdetés
A 21. század építőipari gépei
Hirdetés
Egri János Jr.: sokat kell bizonyítanom még, és tovább kell vinnem a hagyományt
Újratemették Slachta Margitot
A bíboros kiemelte: Slachta Margit életében felvillantak olyan fények is, amelyek csak igazi szentek útját szokták kísérni.
A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma!
Vannak, akik éveken át nem hozhatnak döntést a saját életükkel kapcsolatban, akiknek mindig megmondja a bántalmazójuk, mit tehetnek, és mit nem. Ha erőszakról beszélünk, akkor a többség egyből a fizikai bántalmazásra gondol, holott a szóbeli bántalmazás, a manipuláció, a félelemben tartás, a másik fél elszigetelése, lejáratása, hiteltelenné tétele legalább olyan rombolóan hat az áldozatra. A Családbarát Magyarország Központ szakértője, Boglacsik Tímea osztja meg velünk tapasztalatait.
Nyolcmilliárd forintos keretösszeggel nyílt meg újra a Gyorsítósáv
Ismét elérhetővé vált a hazai egyetemek és vállalkozások tudáskapacitásából, szellemi tulajdonából magas hozzáadott értékű új termékek és eljárások előállítására ösztönző pályázat.
Szörnyű családi tragédia: többször meglőtte menekülő nejét a tomboló férj
A feleség elmenekült tomboló férje elől, de a férfi még az utcán is több, a jármű szélvédőjén áthatoló lövést adott le rá.
Szoboszlai góljával Európa-ligás a Lipcse
A három magyar válogatott labdarúgót foglalkoztató RB Leipzig 2-1-re legyőzte a vendég Manchester City csapatát.
Elképesztő combokat villantott a szuperszexi Stollár Fanny
Stollár Fanny képtelen leállni, és folyamatosan lepi meg új fotókkal a rajongóit Las Vegasból. A gyönyörű sportolónő nem hagyhatta ki a szerencsejátékot sem.