Ország-világ

2007.07.09. 16:19

Diaz angyali sminkje

Szivacs segítségével oszlassuk el az alapozót az arcunkon, a korrektort az alapozószivacs segítségével is beütögethetjük a szem alá, ezt követően kerüljön a szemhéjra és a szemöldök alá is.

Fixálás után a fölösleges púdert púderecsettel söpörjük le arcunkról. A szemöldökünket középszőke szemhéjporral, ferdén metszett szemöldökecsettel igazítsuk formára. Fényes, a bőrünk színével megegyező, bézs árnyalatú szemhéjporral, nagyméretű ecset segítségével húzzuk át a szemhéj fölötti részt, egészen a szemöldökig. A szem belső peremét alul-felül fessük ki sötét árnyalatú, aranybarna színű szemceruzával. A szemünket kapucsínóbarna színű szemfestékkel kontúrozzuk körbe alul-felül és csak a szemhéj központi részét hagyjuk szabadon.

Ezt a részt violalila szemfestékkel színezzük, amiből kerüljön egy kevés az alsó kontúr középső részére is, közvetlenül a szemgolyó alá. A felső szempilla külső szélére húzzunk egy vékony fekete kontúrt, majd óvatosan satírozzuk el. A szempillát göndörítsük, majd fessük ki kétszer. Rózsaszínű rúzst finoman dolgozzunk el ajkunkon egy rúzsecset segítségével. Mellőzzük a kontúrceruza használatát. Arcunk almácskáira tegyünk egy leheletnyi, rózsa árnyalatú arcpírt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában