Ország-világ

2014.07.25. 18:23

DK: Lázár János is érti az őszödi beszéd igazságát

Vadai Ágnes ezt a miniszternek egy bizottsági ülésén tett kijelentésére hivatkozva mondta.

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint [namelink name="Lázár János"] is érti [namelink name="Gyurcsány Ferenc"] volt kormányfő őszödi beszédének igazságát.

[namelink name="Vadai Ágnes"], az ellenzéki párt országgyűlési képviselője erről pénteken beszélt újságíróknak a Miniszterelnökséget vezető miniszternek a mezőgazdasági bizottság egy korábbi ülésén tett kijelentésére hivatkozva.

A korábban az ATV által nyilvánosságra hozott jegyzőkönyv szerint Lázár János azt mondta, "ennyi év távlatából, némi higgadtsággal kezelve a helyzetet" Gyurcsány Ferenc őszödi beszédéből sok mindent figyelmébe lehetne ajánlani a mindenkori kormánynak.

Az ellenzéki politikus hangsúlyozta, remélik, hogy hamarosan a jobboldalon is egyre többen belátják "őszöd igazságát". Kiemelte, ennek érdekében CD-n eljuttatják [namelink name="Orbán Viktor"] miniszterelnökhöz a beszéd teljes hanganyagát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában