Ország-világ

2019.07.25. 10:36

Döbbenet: Agyonverték a tacskót, aki túlélte a halálát

A kis tacskó kirágta magát a zsákból, amiben kidobták, napokkal később pedig agyonütötték.

Műanyag zsákban szabadultak meg egy egy év körüli tacskótól a Borsod me­gyei Szemerénél. Hihetetlen módon a be­kötözött szájú zsákból kiszabadult az állat. - írja a BorsOnline.


– Kedden szólt egy ismerősöm, hogy van egy kutyus, amit már tíz napja etet egy idős bácsi a mezőn. Látta, hogy rágási nyomokkal ott van mellette egy zsák, amiből valószínűleg saját erőből szabadította ki magát – mesélte a Borsnak Babák Kata, aki a Facebookon osztotta meg a történetet.


Ha a képet is meg szeretné tekinteni, kattintson IDE>>>


– Akárhányszor arra ment a bácsi, vitt neki enni-innivalót, amit ha félénken is, de elfogadott. Haza nem tudta vinni a kutyát, de az interneten gazdit kerestünk neki. Rengetegen jelentkeztek, már aznap vitték volna, de amikor kiment érte az ismerősöm, hogy elhozza, már holtan találta a kutyát! Olyan súlyos ütést kapott, hogy a jobb szeme kiesett, a szájából folyt a vér. Brutálisan végeztek vele. Nem tehettünk mást, egy állatmenhelyen tisztességgel eltemettük – osztotta meg Kata, aki szerint értelmetlen feljelentést tenni, nem hiszi, hogy meglenne a tettes.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában