Ország-világ

2019.02.20. 16:06

Dömötör: a brüsszeli bürokrácia le akarja tagadni a bevándorláspárti terveket

Az Európai Parlament és az Európai Bizottság korábbi döntései és állásfoglalásai azonban lebuktatják őket - mondta az államtitkár.

MTI

A brüsszeli bürokrácia le akarja tagadni a bevándorláspárti terveket, az Európai Parlament és az Európai Bizottság korábbi döntései és állásfoglalásai azonban lebuktatják őket - mondta [namelink name="Dömötör Csaba"], a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján, Budapesten.


Az államtitkár szerint ezek a tervek mind egy irányba mutatnak: fokoznák a bevándorlást Európába. Ez alapjaiban veszélyezteti Magyarország biztonságát, ezért döntött úgy a kormány, hogy széleskörű tájékoztatást ad - fejtette ki.


Dömötör Csaba a kormány nevében arra kérte az Európai Bizottságot, hogy hozza nyilvánosságra Soros György brüsszeli biztosokkal folytatott találkozóinak jegyzőkönyveit, és adjon tájékoztatást arról, milyen döntések születtek ezeken az egyeztetéseken. Az Európai Bizottság és az Európai Parlament bevándorlással kapcsolatos javaslatai és döntései szinte teljesen egybevágnak azzal, amit Soros György javasolt több részletben közzétett állásfoglalásaiban - indokolta a kérést.

Címkék#EU

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában