Ország-világ

2007.10.26. 10:15

Egy kisgyerek és egy felnőtt halt meg a zalalövői balesetben

Egy kisgyermek és egy felnőtt halt meg a csütörtök esti zalalövői balesetben. Az elsődleges vizsgálatok szerint egy előzésben lévő kamion mögül előzött az osztrák gépkocsi.

Egy kisgyermek és egy felnőtt halt meg a csütörtök esti zalalövői balesetben. Az elsődleges vizsgálatok szerint egy előzésben lévő kamion mögül előzött az osztrák gépkocsi. A kamion még be tudta fejezni az előzést, ám a mögötte haladó autó összeütközött a szemből érkező szlovák kamionnal - mondta el tudósítónknak a helyszínen Novák Rudolf rendőr őrnagy.

Az osztrák autóban öten utaztak. Az ütközés következtében szinte teljesen felismerhetetlen kocsiban ketten - az autó vezetője, valamint egy kisgyerek - meghaltak. Az autó másik három utasa közül kettő életveszélyes, egy pedig súlyos sérülésekkel került a Zala megyei kórházba. A sérülteket csak a tűzoltók segtíségével tudták kiszabadítani a roncsból.

A baleset miatt a 86-os főút zalalövői szakaszát több órára lezárták, emiatt több kilométeres kamionsor torlódott fel mindkét irányban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában