Egy kisgyerek és egy felnőtt halt meg a zalalövői balesetben

Egy kisgyermek és egy felnőtt halt meg a csütörtök esti zalalövői balesetben. Az elsődleges vizsgálatok szerint egy előzésben lévő kamion mögül előzött az osztrák gépkocsi.

Egy kisgyermek és egy felnőtt halt meg a csütörtök esti zalalövői balesetben. Az elsődleges vizsgálatok szerint egy előzésben lévő kamion mögül előzött az osztrák gépkocsi. A kamion még be tudta fejezni az előzést, ám a mögötte haladó autó összeütközött a szemből érkező szlovák kamionnal – mondta el tudósítónknak a helyszínen Novák Rudolf rendőr őrnagy.

Az osztrák autóban öten utaztak. Az ütközés következtében szinte teljesen felismerhetetlen kocsiban ketten – az autó vezetője, valamint egy kisgyerek – meghaltak. Az autó másik három utasa közül kettő életveszélyes, egy pedig súlyos sérülésekkel került a Zala megyei kórházba. A sérülteket csak a tűzoltók segtíségével tudták kiszabadítani a roncsból.

A baleset miatt a 86-os főút zalalövői szakaszát több órára lezárták, emiatt több kilométeres kamionsor torlódott fel mindkét irányban.

szponzorált tartalom
MVM EDISON 2020 – Verseny az innovatív megoldásokért
Kiírták az idei Móricz-, Babits- és Örkény-ösztöndíjakat
A hat hónapig bruttó 200 ezer forinttal járó ösztöndíjban idén legfeljebb 26 alkotó részesülhet.
Elfogadták az NHL 24 csapatos rájátszásának tervét
Ennek értelmében a hagyományos, 16 klubot érintő playoff előtt egy selejtező kört rendeznek, itt a két konferencia négy-négy legjobb csapata még nem lesz érdekelt.
Kiderült, mi okozhatta a neandervölgyi ember kihalását
A faj látszólag szinte ugyanolyan kapacitásokkal rendelkezett, mint a Homo sapiens.
Minden egészségügyi dolgozó megkapja a félmillió forintos jutalmat
Az egyszeri bérkiegészítés 160 ezer embert érint.
Fejsérüléssel szállították kórházba Szentesen az elgázolt nőt – Fotók
A túloldalra akart kanyarodni, elütötték.
Nyálmintát vevő robotot fejlesztettek ki (videó)
A teljesen automatizált robotkar önállóan képes steril pálcával koronavírus-fertőzöttség tesztelésére alkalmas mintát venni.