Ország-világ

2012.04.05. 07:41

Egy tonna romlott húst foglaltak le Szarvason

Körülbelül egy tonna romlott nyers húst és húskészítményt foglaltak le a szakhatóságok Szarvason egy élelmiszer-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozástól - írta csütörtöki számában a Magyar Nemzet.

MTI

A napilap közlése szerint a vizsgálat azután indult, hogy valaki bejelentette: a cég lejárt szavatosságú termékekeket forgalmaz nagy tételben. Mint írták, rövid egyeztetés és előkészületek után a szarvasi rendőrkapitányság, a Békés Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állat-egészségügyi Igazgatósága, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Békés megyei kirendeltségének munkatársai kedden házkutatást tartottak a cég Szarvas külterületén levő telephelyén, bérelt hűtőraktárában és kiskereskedelmi boltjában. A helyszíni ellenőrzés még szerdán is tartott.

Mivel súlyos higiéniai szabálytalanságokat találtak, a szakhatóság felfüggesztette a cég működését. A bírságról a vizsgálat lezárultakor döntenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában