Egy vállalkozó halálával viccelődött a kutyapárt elnöke

Egy háztűzben halálra égett vállalkozó tragédiájával viccelődött Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke közösségi oldalán. A viccpárt hegyvidéki képviselője a tragikus esetről szóló egyik cikket osztotta meg ízléstelen stílusban.

Hegyvidék, ahol jó égni! – kommentálta Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt hegyvidéki önkormányzati képviselője az ittlakunk.hu cikkét, amiben amúgy maga is nyilatkozik. A viccesnek gondolt felütéssel megosztott történet azonban korántsem ad okot mosolyra – számol be a Magyar Nemzet.

Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutyapárt elnöke egy ember szörnyű halálával viccelődik. Ilyet épeszű ember biztosan nem tesz. Valóban alkalmas arra ez az ember, hogy a Hegyvidéken élőket képviselje? – reagált a lapnak a Hegyvidéki Fidesz, amely még csütörtökön Facebook-posztjában azt írta: a Kétfarkú Kutyapárt elnöke és hegyvidéki önkormányzati képviselője, Kovács Gergely a közösségi oldalain hetek óta azt sugallja egyik képviselőtársunkról, hogy bűnrészes gyilkosságban és okirathamisításban.

A képviselőtestületi ülésen lehetőséget kapott arra, hogy egyenesen válaszoljon a kérdésre: valóban ezekkel a bűncselekményekkel vádolja-e képviselőtársunkat. Kovács Gergely azonban gyáva és sunyi módon – mint már annyiszor – ezúttal is csak mellébeszélt – reagált Kovács vádjaira a Hegyvidéki Fidesz. A kormánypárt hozzátette:

csak éjjel bátor, a monitor előtt, de szemtől szemben már nem volt mersze nyíltan válaszolni az egyszerű kérdésre.

Ezzel gyakorlatilag elismerte, hogy önös politikai érdektől vezérelve hazudott. – Ez a stílus eddig nem volt jellemző a Hegyvidék közéletére. Sajnos Kovács megjelenésével ez megváltozott – szögezte le a Hegyvidéki Fidesz.

Az ittlakunk.hu cikkében azt írja: a nyár végén rejtélyes módon, gyors egymásutánban négyszer gyulladt ki az a Baranya megyei kúria, amelyben a második alkalommal bennégett tulajdonosa, Mészáros István – tudósított a tragikus esetről a minap a Dunántúli Napló, illetve az Átlátszó.

 

Dosszié

Hozzászólások

Szponzorált tartalom 
Érdekességek a tojásról, amit nem biztos, hogy tudtál
Vukovich Gabriella: A valóságot tükröző, hiteles adatokat állít elő a KSH
A mesterséges intelligencia alakítja át a statisztikát.
Fátyolfelhős, napos időre számíthatunk szerdán
A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 15 és 21 fok között alakul.
Kovács István kidőlt erre az évre
Mire a Vidi középpályása végez a rehabilitációs munkával, addigra véget ér az őszi szezon.
Szabályos licitharc alakult ki Ferenc József kalapjáért
A végül 25 ezer euróért elkelt kalapról számos fénykép is fennmaradt.
Völner Pál: a kormány az áldozatok pártján áll
A parlament szigorította a feltételes szabadságra bocsátás feltételeit.
Teleki Pál szegedinek érezte magát, sokat tett az egyetemért
Külügyminiszterként, miniszterelnökként és földrajztudósként végzett munkáját is bemutatták gróf Teleki Pálnak kedden Szegeden.