Ország-világ

2016.05.17. 21:07

Ekkora vaddisznót még nem láttunk, ilyen is csak az oroszoknál lehet - Fotó

Péntek 13 igazán szerencsés nap lett egy orosz vadász életében, ugyanis egy 500 kilónál is nehezebb vaddisznót lőtt a vadonban.

Egy 36 éves Cseljabinszkban élő Peter Maximov vadásznak nem volt szerencsétlen nap péntek 13. A 36 éves férfi ugyanis egy 500 kilós vaddisznót zsákmányolt az Urál-hegység erdeiben. Maximov az Andreev Hunting Farm társalapítója, és szokásához híven ezen a napon is a közeli Shokurov falu melletti területre ment. Miután kitette a csalit, várt - írja az Offline.

Azt nem tudni, mivel vonzotta oda a termetes állatot, de miután magához tért a döbbenettől a vaddisznó méreteit látva, leadott egy lövést. A golyó el is találta, de csak megsebezte az állatot, amely így visszafutott az erdőbe. A vadász egyedül nem is mert utánamenni, ezért egy helyi vadőrt hívott segítségül. A két férfi hosszas keresgélés után egy vércsepp alapján találta meg a leendő zsákmányt, ám még a második jól irányzott lövés után is maradt ereje a méretes jószágnak. Végül a harmadik golyó terítette le.

Címkék#orvvadász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában