Hallgassa élőben!

Életveszélyesen megsebesítette felesége barátját egy férfi Budapesten

A megkéselt férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Életveszélyesen megsebesítette válófélben lévő felesége barátját egy férfi Budapesten – közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a férfi vasárnap hajnali négy órakor a főváros XIV. kerületében, az utcán késsel támadt válófélben lévő feleségére. A nő barátja a támadó elé állt, aki erre kilencszer megszúrta, illetve megvágta őt. Az asszony megpróbálta kicsavarni férje kezéből a kést, és közben ő is megsérült. Végül a nő apjának sikerült lefegyvereznie az „őrjöngőt”, aki autójával elmenekült.

A megkéselt férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba.

A BRFK nyomozói két és fél órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt. A 44 éves L. Attilát emberölés kísérlete megalapozott gyanújával kihallgatták. A férfit – aki a bűncselekmény elkövetését elismerte, de vallomást nem tett – őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Hozzászólások

Rasovszky Kristóf ezüstérmes 10 km-en!
A férfiak 10 kilométeres nyílt vízi úszásában jó esély mutatkozik az újabb magyar éremre.
Augusztus 19-től kaphatók jegyek a magyar-angol és a magyar-andorrai meccsre
A kombinált jegyeket bárki kedvezményes áron megvásárolhatja.
Kétgólos előnyben a Ferencváros
A hazaiak Taras Kacharaba öngóljával kerültek előnybe a szünet előtt, a második félidő elején pedig Ihor Haratin büntetőből növelte a különbséget.
Drónkísérletbe kezdett a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
A szerkezetek a levegőből, vagyis az ültetvény letaposása nélkül vizsgálhatják a rizstövek állapotát, tápanyagellátottságát, a kártevők nyomait.
Rekordméretű tobzoskatestrész- és elefántcsontszállítmányt foglaltak le Nigériában
A hatóságok három külföldi állampolgárt vettek őrizetbe és keresnek egy negyedik, a művelet központi figurájának tartott személyt.
Hány biciklit lát a képen?
Mindig a legegyszerűbb ötletek a legnagyszerűbbek.