Ország-világ

2019.04.05. 20:15

Eltűnt egy 25 éves magyar férfi Tirolban

Úgy tudni, megtalálták a telefonját és az egyik cipőjét, ám a fiatalembert még nem.

Nyoma veszett egy 25 éves magyar férfinek az ausztriai Tirol tartományban. A Bors úgy tudja, hogy a Bács-Kiskun megyei Lajosmizséről származó Szabolcs pincérként dolgozott kint egy szállodában több magyarral együtt, és rendszeresen túrázott egyedül a szabadnapjain.


Csütörtökön is a munkahelyéhez közeli völgybe, a Kaiserklamm nevű turistalátványossághoz indult. Letette ezüst színű Mercedesét egy parkolóban, és azóta semmit sem tudni róla.


A tartományi rendőrségre csütörtök délután két óra tájban futott be az aggódó bejelentés, hogy nem érhető el mobiltelefonon. Hegyi mentők, rendőrök és más bevetési egységek péntek reggel hétkor nagyszabású kutatóakciót indítottak a Brandenberger Ache nevű kis folyó völgyében kutyákat és drónokat is bevetve.


Akkor még nem lehetett tudni, hogy kikapcsolta-e a telefonját, lemerült, vagy valami szerencsétlenség történt vele. A lap információi szerint később megtalálták a telefonját és az egyik cipőjét, ám a fiatalembert még nem.


Barátai, kollégái a Facebookon is aggódó felhívást tettek közzé a fiatalember fényképével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában