Eminem, Halle Berry a leggazdagabbak között

A Forbes magazin idén is elkészítette Celebrity 100 nevű listáját a leggazdagabb hírességekről, ám ennek legérdekesebb aspektusa idén nem az, hogy ki van rajta, hanem, hogy ki hiányzik.
Jennifer Aniston az élen

A Forbes magazin legújabb listája, amely a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb hírességeit foglalja magába, érdekes új tagokkal gazdagodott, köztük Eminemmel, az Oscar-díjas Halle Berry-vel, Mike Myers-szel, az Austin Powers sztárjával, és az American Idol valóságshow házigazdájával, Simon Cowell-lel. A Celebrity 100 nevű lista legérdekesebb aspektusa idén azonban nem az, hogy ki van rajta, hanem hogy ki hiányzik.

A Celebrity 100 lista a Forbes.com oldalon

A hollywoodi érdekeltségű hírességek közül egy erős játékos mindenképpen hiányzik. Míg a népszerűségi indexét tovább növelni már képtelen Nicole Kidman 27 millió dolláros jövedelmével, Oscar-díjas múltjával és ragyogó Cannes-i szereplésével, valamint divatikonná emelt státuszával bekerült a top 20-ba, egykori szerelmének, Tom Cruise-nak színét sem látni a listán.

Celine Dion, Bruce Springsteen, a Rolling Stones, Paul McCartney, és Eminem producere, Dr Dre mind bekerültek, de az eddigi stabil játékosok, Madonna, Mariah Carey és a U2, akik 2002-ben a top10-listán tündököltek, ezúttal hiányoznak. A tavalyi év abszolút nyertese, Britney Spears idén abszolút hiányzó, ami annak köszönhető, hogy 2003 elején bejelentette, szünetelteti karrierjét.