Ország-világ

2016.11.03. 21:34

Ennek a férfinek nincsen pulzusa, mégis testépítő lett belőle

Manapság a kondizás igen nagy divattá vált. Persze sokaknak csak kezdeti fellángolásról van szó, s pár hét vagy hónap múlva különböző mondvacsinált indokok miatt feladják az életmódváltással járó edzéseket.

Persze vannak olyanok, akiknek semmi sem számít, ha edzésről van szó. Andrew Jonest például az sem izgatja, hogy műszíve van. Fiatalkorában jöttek rá, hogy szíve nem tudja pumpálni a vért, szerencsére már az akkori technikának köszönhetően képesek voltak gépekkel életben tartani - írja az Offline.


Az orvostudomány azóta sokat fejlődött, műszíve manapság már elfér egy kis táskában is, így teljes életet élhet. Még a sportban sem gátolja meg, ugyanúgy kondizik és fut, mint bárki más. Fitness modell lett, történetével pedig sokakat motivál világszerte. Míg nem találnak neki megfelelő donort, addig napról-napra, éjszakánként feltölti magát, hogy utána aksijával a hátán lemenjen a terembe. “A legjobban kinéző zombi, akit valaha láttál" – így jellemezte magát a modell. Ez ám az akaraterő!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában