Fiával közösen lett öngyilkos egy szekszárdi apa

Két ember, apa és fia felakasztott holttestére találtak hozzátartozóik hétfőn Szekszárdon - közölte a rendőrség.

Apa és fia felakasztott holttestére bukkantak Szekszárdon. Mártonné Kasler Sarolta, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: hétfő délelőtt jelentették be a rendőrségen, hogy az apa és fia nem adnak életjelet magukról. A lakásban az egyenruhások a két felakasztott ember mellett a búcsúlevelüket is megtalálták, a bűncselekmény lehetőségét kizárták.

A szóvivő hozzátette, hogy a fiú csupán 16 éves volt. Hogy pontosan mikor és miért végeztek magukkal, azt a vizsgálat derítheti ki.

szponzorált tartalom
Február 28-ig lehet jelentkezni az Adj Egy Ötöst! iskolai szemléletformáló programra
Algyő is csatlakozott a nehéz körülmények között élő nők megsegítéséért indított kampányhoz
Csongrád megyében egyre több civil szervezet, intézmény kapcsolódik be a nehéz körülmények között élő nők megsegítéséért indított kampányba. Idén Algyő is csatlakozott a Nem luxustáska nevű programhoz az Algyői Nőegylet kezdeményezésére.
Egyre közelebb a szegedi fallabdázó, Vas Máté a visszatéréshez
Jól halad a december elején megoperált szegedi fallabdázó, Vas Máté rehabilitációja, így minden bizonnyal pályára léphet a Vidux Tisza Squash SE-ben a szombati csapatbajnoki fordulóban. A térdműtétje után a rendszeres gyógytorna és 11 hónapos kislánya, Zoé segítette a felépülésben.
Jégeső és vihar tombol, de még a tüzek is égnek
Az ország szárazság sújtotta keleti és délkeleti térségeiben sok helyen továbbra is tombol a tűzvész, mert oda nem jutott az esőből – jelentették hírügynökségek.
Megkezdődhet a héten a Szőke Tisza kiemelése a tápéi kikötőben
Megérkeztek azok az egyedileg gyártott ballonok a tápéi kikötőbe, amik segítségével a partra vontatják majd a lapátkerekes gőzöst.
Az Élősködők kapta a hollywoodi színészcéh fődíját
A dél-koreai film színészgárdája a Botrány, Az ír, a Jojo nyuszi és a Volt egyszer egy Hollywood színészei elől vitte el a díjat.