Ország-világ

2019.05.21. 18:33

Fidesz: a Jobbik nézzen tükörbe!

A Jobbikra soha nem lehet számítani Magyarország védelmében - olvasható a nagyobbik kormánypárt közleményében.

MTI

A Jobbik nézzen tükörbe, hogy lássa, ki gondolja és ki nem gondolja komolyan a bevándorlás elleni fellépést - közölte kedden a Fidesz az MTI-vel.


A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte, hogy Jakab Péter, a Jobbik EP-listájának harmadik helyén szereplő frakcióvezető-helyettes azzal vádolta tiszaújvárosi sajtótájékoztatóján a kormányt, hogy nem gondolja komolyan hétpontos bevándorlásellenes csomagját, és azt mondta, az ő hétpontos bevándorlásellenes akciótervének valójában van egy nyolcadik pontja is. Ez az eltitkolt nyolcadik pont úgy hangzik, hogy az első hét pontot nem gondoltuk komolyan - mondta.


A Fidesz erre reagálva azt írta, a Jobbikra soha nem lehet számítani Magyarország védelmében, a hatalomért és pénzért összeborultak a Soros-hálózattal, Gyurcsányékkal és ma már Brüsszel érdekeit képviselik. Nem szavazták meg a migránsok betelepítését tiltó alaptörvény-módosítást sem, és most azon "erőlködnek", hogy összemossák a legálisan, átmeneti időre és dolgozni érkező vendégmunkásokat az Európát elárasztó afrikai és közel-keleti migránsokkal - olvasható a Fidesz közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában