közlemény

2020.07.25. 17:37

Fidesz: a kamuvideósok akarják értékelni a védekezésben résztvevőket?

A nagyobbik kormánypárt a szocialista Bangóné Borbély Ildikó szombati online sajtótájékoztatójára reagált.

Elképesztő, hogy a „kamuvideósok” akarják értékelni a védekezésben résztvevőket – reagált a Fidesz szombaton a szocialista Bangóné Borbély Ildikó aznapi online sajtótájékoztatójára.

A nagyobbik kormánypárt MTI-hez eljuttatott közleményében azt írták: Bangóné Borbély Ildikó, Korózs Lajos és a többi baloldali politikus és „álhírgyár” kizárólag azzal volt elfoglalva az elmúlt hónapokban, hogy hazugságokat terjesszen a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos védekezésről és folyamatosan támadja a mentőket, egészségügyi dolgozókat, rendőröket, járványügyi szakembereket és a kormányt.

A Fidesz szerint a baloldal kezdettől akadályozza a védekezést, nem szavazta meg a sikeres védekezéshez szükséges koronavírus-törvényt, a veszélyhelyzetet, a járványügyi készültséget és a pénzügyi forrásokat sem.

Ezek nélkül nem érhettük volna el, hogy Magyarország most az egyik legbiztonságosabb ország, ahol sok más országgal ellentétben eddig elkerültük a tömeges megbetegedéseket – fogalmaztak.

Bangóné Borbély Ildikó szombati online sajtótájékoztatóján parlamenti vizsgálóbizottság összehívását követelte jövő hétre, hogy értékeljék a koronavírus-járvány alatti kormányzati intézkedéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában