Ország-világ

2019.05.21. 17:01

Fidesz: Brüsszel most sem adni, hanem elvenni akar, hogy a migránsoknak adjon

A Gyurcsány-párt pedig teljes mellszélességgel támogatja ezeket a terveket - írta közleményében a nagyobbik kormánypárt.

MTI

Brüsszel mostani bevándorláspárti vezetése most sem azon dolgozik, hogy több pénzt adjon az európai embereknek, hanem azon, hogy elvegye tőlük, és azt a migránsoknak adja - írta a Fidesz a "- reagálás Gyurcsányné nyilatkozatára" alcímű közleményében.


A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte kedden az MTI-vel, hogy Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-listavezetője budapesti sajtótájékoztatóján európai minimálbér bevezetését szorgalmazta.


A Fidesz azt írta: "elég csúnya vége lenne", ha Brüsszelen múlna a magyarok bére és minimálbére, mivel Brüsszel mostani bevándorláspárti vezetése most sem azon dolgozik, hogy több pénzt adjon az európai embereknek, hanem azon, hogy elvegye tőlük, és a migránsoknak adja. A Gyurcsány-párt pedig teljes mellszélességgel támogatja ezeket a terveket, mert ők soha nem a magyar embereket, hanem Brüsszel érdekeit képviselik - olvasható a Fidesz közleményében.

Címkék#Fidesz#EU

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában