Ország-világ

2019.05.22. 21:03

Fidesz: Gyurcsányék a migránsoknak mindent megszavaznak, de a magyarok pénzét elvennék

Most vasárnap meg kell állítanunk a bevándorláspárti erőket - mondta Böröcz László.

MTI

Felháborító, hogy "Gyurcsányék a migránsoknak mindent megszavaznak, de a magyarok pénzét elvennék" - közölte [namelink name="Böröcz László"], a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Budapesten, újságírók előtt.


Azt mondta, a DK az elmúlt időszakban azért akciózott Brüsszelben, hogy büntessék meg Magyarországot. Az Európai Parlamentben (EP) is megszavazták a bevándorlásellenes tagállamok, így Magyarország pénzügyi büntetését is - tette hozzá.


"Gyurcsányné szintén folyamatosan azzal kampányol, hogy Brüsszel vegye el Magyarországtól a minket megillető pénzeket, és vegye el a döntési jogunkat attól, hogy mire költsük a nekünk járó pénzeket" - fogalmazott Böröcz László.


Miközben Gyurcsányék már megint a magyarok érdekei ellen kampányolnak - mondta -, addig az EP-ben minden egyes olyan javaslatot megszavaztak, amellyel több pénz jut a migránsok és a bevándorlás támogatására.


"Most vasárnap meg kell állítanunk a bevándorláspárti erőket, vasárnap mindenkinek el kell menni szavazni" - zárta nyilatkozatát a fideszes képviselő.

Címkék#Fidesz#EU

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában