Ország-világ

2019.01.11. 16:44

Fidesz-KDNP: a Magyarország elleni támadás Soros György fizetett választási kampányának része

A Fidesz-KDNP szerint Soros György emberei, szervezetei újra megtámadják Magyarországot, mert a magyar emberek számos alkalommal kinyilvánították már akaratukat, hogy nem kívánnak bevándorlókkal együtt élni.

Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett: az Európai Parlament (EP) házbizottsága a "Magyarországot folyamatosan támadó" EP-képviselő, Judith Sargentini kérésére döntött úgy, hogy a testület január végén ismét napirendjére veszi Magyarországot.

  

"A Magyarország elleni támadás Soros György fizetett választási kampányának része, ahogy Európa-szerte és Magyarországon a tüntetések és a politikai balhé is" - fogalmazott a kormánypárti politikus.


Kiemelte, a bevándorláspárti erők minden szinten és eszközzel fellépnek a bevándorlásellenes erőkkel szemben. "Ezért rángatják fel most újra Magyarországot az Európai Unió színpadára" - mondta Nacsa Lőrinc.

  

A KDNP politikusa hangsúlyozta azt is, Európának olyan parlamentre van szüksége, amelynek képviselői meghallják az emberek hangját, valamint képesek megvédeni Európát, benne Magyarországot is.

  

"Magyarországon csak a Fidesz-KDNP ellenzi a bevándorlást, az ellenzék a Jobbikkal együtt aláírt Soros Györgynek" - jelentette ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában