Ország-világ

2009.06.17. 21:12

Fidesz: minden ingatlan után kell majd adózni

A Fidesz szerint a kormány másra készül az ingatlanadóval kapcsolatban, mint amiről beszél. Cser-Palkovics András, a legnagyobb ellenzéki párt helyettes szóvivője sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy már formálódni látszik az elképzelés, hogy minden ingatlan után adózni kell majd.<br>

A politikus kiemelte, hogy az adótörvények, így az ingatlanadó elfogadásához a kormánynak szüksége van az SZDSZ-re is. Kóka János, a liberális párt frakcióvezetője pedig egy olyan módosító indítványt nyújtott be az Országgyűlésnek, amelyben a korábban hangoztatott 30 millió forintos értékhatár helyett 1 millió forintos értékhatár szerepel.

Cser-Palkovics András ismét leszögezte, hogy a Fidesz továbbra sem fogadja el az ingatlanadót és amint lehetőségük lesz rá, el fogják törölni.

Az ellenzéki politikus a kormány által bejelentett kríziskezelő programmal kapcsolatban azt mondta, hogy az embereknek nem alamizsnára van szükségük, hanem tisztességes fizetést adó, tisztességes munkára. Szerinte az intézkedéssel semmibe veszik és megalázzák az embereket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában