Folytatódik a DK–Momentum-háború

Göd felfüggesztett polgármesterének ügye felszínre hozta az ellenzék két szélsőbaloldali pártjának, a DK-nak és a Momentumnak a viszályát.

Bár a két pártelnök a hétvégén a nyílt színen kibékült, újra folytatódott a csata, a gödi DK egyik politikusa, Szilágyi László facebookos bejelentése legalábbis erre utal – értékeli a Magyar Nemzet.

Az elmúlt hetekben elindult Göd fejlődése. Nyugodt körülmények között megindult a munka, előremutató döntések születtek. Balogh Csaba nélkül végre Göd érdeke érvényesült. Oltásprogram indult, megindult a körzetek fejlesztése, óvodabővítésről döntöttünk közösen pártállástól függetlenül. A múlt hét eseményei után bebizonyosodott, hogy az országos politika érdekei nem egyeznek Göd érdekével. Mi továbbra is Gödért dolgozunk, nincsenek országos politikai céljaink. Mi arra esküdtünk, hogy Göd város lakóit képviseljük. Az ő érdekükben és nem a budapesti pártközpontoknak akarunk megfelelni. Ezért azt is vállaljuk, hogy ha a mi személyünk gátja bármilyen ellenzéki összefogásnak, akkor készek vagyunk megtenni, amit a párt ránk ró. A mai nappal Göd három DK-s politikusa – Lőrincz László, Göd város alpolgármestere, Szilágyi László, a pénzügyi bizottság alelnöke, illetve dr. Tóth Ágnes, a DK Pest megyei képviselője – felfüggesztette párttagságát. Ahogy eddig, a továbbiakban sem nyilatkozunk ebben az ügyben a sajtónak – idézte a lap Szilágyi László bejegyzését.

Dosszié

Hozzászólások

szponzorált tartalom
Egy aláíráson is bukhat a teljes örökség
szponzorált tartalom
Több mint kétezer diák vett részt az MVM Okosbútor versenyén
Huszonöt év után csoportkörben a Ferencváros
A Ferencváros 25 év után feljutott a sorozat főtáblájára.
ITM államtitkár: az idén 102 milliárd forintból 207 útfelújítási projekt valósulhat meg
2010 és 2019 között több mint hatezer kilométernyi közút újult meg 755 milliárd forintból.
Porosenko is megfertőződött
A volt ukrán elnök otthon kezelteti magát.
Donald Trump újabb jelölést kapott a Nobel-békedíjra
A javaslatot David Flint, ausztrál jogászprofesszor vezetésével ausztrál jogászok egy csoportja tette.
Trianon-kislexikon jelent meg
Trianon-kislexikon A-tól Z-ig című kiadvány célja, hogy segítsen eligazodni az 1920-hoz vezető események és a hatásukra kialakult jelenségek útvesztőjében.
Fucsovics Márton párosban is továbbjutott
A magyar éljátékos oldalán a brit Cameron Norrie-val három szettben verte a Mackenzie McDonald, Tennys Sandgren amerikai duót.