Hallgassa élőben!

Folytatódik a Pongó-per

Big Brother kontra Pongó. Még mindig nincs vége az ügynek.

Kedden folytatódott a Big Brother kontra Pongó per, azaz a Big Brother valóságshow-t előállító Interaktív Kft. és Lassan Zoltán bírósági ügye, ám sem Pongó, sem a beidézett Gyovai Szabolcs – egykori játékostárs – nem jelent meg a Fővárosi Bíróság tárgyalótermében.

Mint ismeretes, a Big Brother-t előállító Interaktív Kft. tavaly szerződésszegés és a TV2 jó hírnevének csorbítása miatt kártérítési pert indított a valóságshow Pongó néven ismertté vált szereplője, Lassan Zoltán, illetve tisztességtelen piaci magatartás miatt az RTL Klub ellen.

A felperes hétmillió forintra perli Pongót: ötmilliót azért követel tőle, mert szerinte megszegte azt a szerződéses kötelezettségét, hogy a “Big Brother projekt időtartama alatt” máshol nem szerepel, kétszer egymilliót pedig azért, mert – ugyancsak a szerződésben foglaltak ellenére – nem az Interaktív Kft.-n keresztül vállalt fellépést.

Dr. Beleznay Zsolt, az Interaktív Kft. jogi képviselője szerint nincs sok értelme a tanúk meghallgatásának, hiszen ők Pongó szerződés-aláírásának idején és helyén nem voltak jelen.

Feldmajer Péter, Pongó ügyvédje szerint viszont fontos meghallgatni tanúkat. Gyovai Szabolcs egykori játékostárs tanúként való meghallgatása augusztus 30-án várható a csongrádi városi bíróság előtt. Az ügyvéd rajta kívül egy további tanú megidézését is kérte az október 12-ére kitűzött újabb tárgyalásra.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezek a legjobb ünnepi főételek
Hirdetés
Black Friday a Mandinernél! – Ma 45% kedvezmény előfizetésre
Visszatér az Arénába a legendás EDDA Művek
A koncerten hallhatóak lesznek a zenekar legismertebb slágerei, de a zenészek meglepetéssel is készülnek.
Mi lesz a szentmihályi üres iskolaépülettel?
Évek óta üresen, kihasználatlanul áll a szeged-szentmihályi egykori, Gárdonyi utcai iskola.
Orbán Viktor: vakcina jön a gyerekeknek december 20. után (videó)
A miniszterelnök közösségi oldalán közzétett videóban a gyerekek oltásáról osztott meg információkat.
Karácsony a Kispesten bevált módszerrel siklatná ki a fenyegető vizsgálatot
Aki önkormányzati képviselőként nem keresi meg az évi százmillió forintot, az hülye. Ha ismerősnek tűnik a forgatókönyv, az nem véletlen!
Afrika nyugati és középső részén toborozzák a legtöbb gyerekkatonát a világon
A jelentésben felhívják a figyelmet arra, hogy az elmúlt öt évben tovább nőtt a térségben a fegyveres konfliktusok száma.
Nem bánta meg: exkluzív interjú készült a Macront felpofozó férfival
A külföldi hírügynökségek közül a V4NA-nak nyilatkozott először. Elmondása szerint, rengetegen támogatják és egyáltalán nem bánta meg, amit tett.