képmutatás

2021.01.18. 21:47

Gulyás Márton az MTVA-tól és a Hír TV-től is lop felvételeket

A politikai aktivista megrótta Rákay Philipet, amiért az engedély nélkül használta egyik internetes adását, de ő is használ más tévétársaságok tudósításaiból.

Gulyás Márton politikai aktivista műsorvezető a minap megrótta Rákay Philipet, amiért az engedély nélkül használta a Partizán internetes adását. Gulyásnak biztos igaza van, hiszen mások felvételeit belevagdosni mindenféle videókba, nem illik – írja a Magyar Nemzet.

Ha azonban találomra belenézünk a Partizán néhány adásába, akkor azt látjuk, hogy ez rá is igaz. Gulyás ugyanis gazdagon használ különböző tévétársaságok különböző híradós tudósításaiból. Itt van például a Simicska Lajosról szóló adás, amelyben hosszú percekig a korabeli köztévé (MTV) riportjaiból idéz, eredeti hanggal.

És bármennyire is szeretnénk hinni Gulyás becsületességében, de sajnos nincs ráírva a képernyőre, hogy az MTVA engedélyével. De van itt archív anyag a TV2-től, az ATV-től is.

Sőt Gulyás nem szégyellt lopni a HírTV Bayer show című műsorából sem, a Schmidt Máriáról szóló portré megalkotásához.

Mindezeknek minimum visszakozásra kellene kényszerítenie Gulyást, hiszen ha már lop, akkor legalább képmutató ne legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában