Gyirmót

3 (2) Celldömölk 0 (0)

Gyirmót, 500 néző. V.: Pánczél.

Sánta – Pék, Radics, Tóth A., Földes L. (Németh L.), László, Horváth R., Polyák (Tóth P.), Weitner, Oross (Tóth N.), Károlyi. Edző: Hannich Péter.
Szép – Gombos, Balogh, Lakatos, Palkovics, Szalai, Zsömlye, Németh (Vánkos), Sallér, Hudák, Tóbiás. Edző: Szentgyörgyi József.
Gsz.: Weitner (2), Oross.
7. p: Földes futott el a jobb oldalon, kapu elé ívelt labdájára egyszerre érkezett Szép kapus és Oross, a légi csatát azonban a Gyirmót új szerzeménye nyerte meg és fejjel továbbított a hálóba. 1–0.
11. p: Károlyi szabadrúgásból kitűnően csavarta be a labdát a kapu előterébe, melyet az előrelopakodó Földes centiméterekkel fejelt a bal alsó sarok mellé.
15. p: Hudák veszélyeztetett egy húsz méterről leadott pazar pontrúgással, Sánta azonban jó érzékkel mentette a bal felső sarok irányába tartó lövést.
39. p: Pompás támadás futott a pályán. Horváth R. nagyszerű szólót mutatott be, majd önzetlenül középre játszott a még jobb helyzetben lévő Weitnerhez, aki közelről nem hibázott. 2–0.
64. p: Németh L. keverte meg a vendégek bal oldalát, majd beívelt labdáját Károlyi épphogy fölélőtte.
66. p: Weitner szerzett labdát a félpályánál, a celldömölki védőktől szorongatva kapura húzott, s a kapust is elfektetve a jobb sarokba gurított. 3–0.
Színvonalas, jó mérkőzésen egyáltalán nem idény eleji formát mutatva megérdemelten nyert a hazai együttes.
Jók: Radics, Horváth R., Oross, Weitner, ill. Hudák, Gombos.
Hannich Péter: – Ragyogó támadójátékunk eredményezte ezt mai a többgólos győzelmünket.
Szentgyörgyi József: – Kilencven percen keresztül kiegyenlített játék folyt a pályán, gólokat azonban a Gyirmót szerzett, ezért megérdemelten győzött.