Pedofília

2020.07.10. 16:48

Halálbüntetést is kaphat a több mint 300 kiskorút megrontó pedofil

Szexuális visszaélés miatt akár halálbüntetésre is ítélhetnek egy 65 éves férfit, aki több száz 10 és 17 év közötti gyermeket molesztált, a számítógépén pedig a gyermekekről készült fényképeket találtak.

This photo taken on July 9, 2020 shows Frenchman Francois Camille Abello, 65, during police a press conference in Jakarta, after he was arrested last month at a hotel where the police found two underaged girls in his room. - A French retiree could face the death penalty in Indonesia on charges that he molested over 300 children and beat those who refused to have sex with him, authorities said on July 9. (Photo by Archie Bhadrika / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Archie Bhadrika

A francia férfit Indonéziában fogták el, és több mint háromszáz kiskorú szexuális zaklatásával vádolják – írja a V4NA hírügynökség.

A férfi fotóstúdiót rendezett be szállodai szobájában, majd felcsalta áldozatait, akikről fényképeket készített, modellkarriert ígérve nekik. Az indonéz rendőrség június végén tartóztatta le, miután tetten érték a szállodai szobájában két kiskorú lány társaságában.

Nana Sudjana jakartai rendőrfőnök a sajtónak elmondta, hogy a gyanúsított 250 ezer és egymillió rúpia (10 és 60 euró) közötti összeget fizetett a lányoknak szexuális szolgáltatásokért cserébe, azokat pedig megverte, akik visszautasították az ajánlatot.

A rendőrség a férfi számítógépén több mint háromszáz 10 és 17 év közötti kiskorúról készült videót és fényképet talált, akikkel feltehetően szexuális kapcsolatba került. A nyugdíjas férfi turistavízummal rendelkezett, és az elmúlt öt évben többször is járt a délkelet-ázsiai országban.

A férfi súlyos ítéletre számíthat, mivel Indonéziában rendkívül szigorúan veszik a gyermekek ellen elkövetett bűncselekményeket, a gyermekprostitúció, gyermekpornográfia és a szexuális célú gyermekkereskedelem ellen küzdő nemzetközi hálózat (ECPAT) adatai szerint évente mintegy 70 ezer gyermek lesz szexuális kizsákmányolás áldozata az országban.

Borítóképünkön elfogása után az elkövető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában