Halálos baleset a 82-es főúton Veszprémvarsánynál - mentő és személyautó ütközött a hírhedt kereszteződésben - fotók

A személyautó utasa elhunyt, a sofőrt mentőhelikopter szállította a Petz-kórházba.

16.13 – Véget ért az útzár

Befejeződött a szemle és a műszaki mentés a 82-es főúton. Veszprémvarsány külterületén ismét zavartalanul haladhat a forgalom – olvasható a rendőrség honlapján.
 

Fotók: Veszprémvarsányi Önkéntes Tűzoltók, Police.hu

13.26 – Teljes útzár

Eddig tisztázatlan okok és körülmények között két autó ütközött. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a balesetben egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárta, a forgalmat a környező utakra terelte – olvasható a Police.hu-n.
 

12.18 – Elhunyt a személyautó utasa

A személyautó utasán már nem tudtak segíteni, a sofőrt súlyos sérülésekkel szállította a Petz-kórházba mentőhelikopter – jelentette forrásunk a helyszínről. A mentőautóban utazók könnyebb sérülésekkel megúszták az ütközést.

11.51 – Mentőhelikopter szállítja a sérülteket kórházba

A Veszprémvarsány és Lázi felé vezető kereszteződésben információink szerint megkülönböztetett jelzéssel közlekedő mentőautó és személyautó karambolozott a 82-es főúton.
 

Fotók: Tudósító
Fotók: Tudósító

Úgy tudjuk, a mentőben senki nem sérült meg súlyosabban – a szállított beteg sem -, a személyautóban utazott két ember állapota azonban kritikus. A sérülteket mentőhelikopter szállítja a Petz-kórházba.