Ország-világ

2019.07.13. 13:50

Halálos baleset a 82-es főúton Veszprémvarsánynál - mentő és személyautó ütközött a hírhedt kereszteződésben - fotók

A személyautó utasa elhunyt, a sofőrt mentőhelikopter szállította a Petz-kórházba.

Munkatársunktól

16.13 - Véget ért az útzár


Befejeződött a szemle és a műszaki mentés a 82-es főúton. Veszprémvarsány külterületén ismét zavartalanul haladhat a forgalom - olvasható a rendőrség honlapján.

 

Fotók: Veszprémvarsányi Önkéntes Tűzoltók, Police.hu

13.26 - Teljes útzár


Eddig tisztázatlan okok és körülmények között két autó ütközött. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a balesetben egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárta, a forgalmat a környező utakra terelte - olvasható a Police.hu-n.

 

12.18 - Elhunyt a személyautó utasa


A személyautó utasán már nem tudtak segíteni, a sofőrt súlyos sérülésekkel szállította a Petz-kórházba mentőhelikopter - jelentette forrásunk a helyszínről. A mentőautóban utazók könnyebb sérülésekkel megúszták az ütközést.


11.51 - Mentőhelikopter szállítja a sérülteket kórházba


A Veszprémvarsány és Lázi felé vezető kereszteződésben információink szerint megkülönböztetett jelzéssel közlekedő mentőautó és személyautó karambolozott a 82-es főúton.

 

Fotók: Tudósító

Fotók: Tudósító

Úgy tudjuk, a mentőben senki nem sérült meg súlyosabban - a szállított beteg sem -, a személyautóban utazott két ember állapota azonban kritikus. A sérülteket mentőhelikopter szállítja a Petz-kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában