Ország-világ

2016.11.02. 20:52

Heroinnal lőtte a gyerekeit egy amerikai nő, hogy jobban érezzék magukat

Szörnyű körülmények közt - mocsokban, patkányürülék és fecskendők társaságában - élt a három kisgyermek. A legnagyobb 6, a legkisebb csupán kétéves.

Vádat emeltek az ellen a fiatal pár ellen, akik nem csak elképzelhetetlen mocsokban tartották gyermekeiket, de rendszeresen kábítószert is adtak nekik. Azt mondták a piciknek: ettől majd jól érzik magukat, mielőtt elalszanak - írja a BorsOnline.


A 24 éves Ashlee Hutt és az egy évvel idősebb Leroy McIver letartóztatására még 2015 novemberében került sor, miután a gyermekvédelmisek az egyik gyermekükön olyan vágásokat és zúzódásokat fedeztek fel, amiket általában heroinhasználókon látni. Gyanújukat később egy hajminta is igazolta: abból ugyanis kiderült, hogy tulajdonosa (a pár egyik kislánya) szervezetében megtalálható a kábítószer. A kicsik később elmesélték, hogy szüleik lefekvés előtt adták nekik a „jóéjt-koktélt", valamint egyikőjük arról számolt be: fehér port kevertek vízzel, az került az injekcióba.

A washingtoni Hutt és McIver tagadta a vádiratban foglaltakat, azt azonban mindketten beismerték: heroinfüggők. Hatéves kisfiukat, valamint 4 és 2 éves lányaikat felügyelet alá helyezték - írja a Sun.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában