védekezés

2020.06.05. 14:33

Hidvéghi: a baloldalra a Soros-terv és a bevándorlás elleni harcban sem számíthatunk

A koronavírus-járvány következményei újabb veszélyekkel fenyegetik egész Európát – mondta a Fidesz EP-képviselője pénteken sajtótájékoztatón, amelyen a nemzeti konzultációban való részvételre buzdított.

Strasbourg, 2019. július 15. Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP EP-képviselõje az Európai Néppárt képviselõcsoportjának ülésén az Európai Parlamentben (EP) Strasbourgban 2019. július 15-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Egyrészt

elkészült a második Soros-terv, ez az örökkötvények terve, amelyek totális gazdasági függésbe és soha le nem járó adósságba taszítanák az európai országokat

- emelte ki. Hozzátette,

másrészt ismét fokozódik a migrációs nyomás, hiszen a járvány gazdasági következményei miatt egyre többen indulnak el újra Európa felé.

Ezek nagyon komoly veszélyek és ezek a veszélyek Magyarországot is komolyan fenyegetik – szögezte le Hidvéghi Balázs.

Az EP-képviselő kijelentette:

az már köztudott, hogy a baloldalra nem lehet számítani sem a második Soros-terv elleni védekezésben, sem a migráció elleni fellépésben.

Ezt nem csak itthon bizonyítják napról napra, hanem Brüsszelben is állandóan ezt látjuk – mondta Hidvéghi Balázs.

A magyar baloldal a magyar érdekek ellen politizál Brüsszelben és az elmúlt években következetesen bevándorláspárti politikát folytatott

- mondta. Ha rajtuk múlt volna, akkor Magyarország ma már tele lenne bevándorlókkal, nem lenne kerítés, végrehajtották volna a kvótát, és kiszolgálnák a brüsszeli bevándorláspárti politika érdekeit – fejtette ki véleményét az EP-képviselő.

Közölte, a baloldal kész pénzügyileg is kiszolgáltatni az országot. Ezt egyszer már megtették, amikor kormányoztak, az országot gazdaságilag eladósították, legyengítették, csődbe vitték és a végén az IMF-hez fordultak újabb hitelekért – emlékeztetett, majd úgy folytatta: most pedig

készek lennének kiszolgálni a Soros-hálózat politikai és pénzügyi érdekeit is.

Ezért is fontos, hogy minél többen vegyünk részt a most induló nemzeti konzultációban, mondjuk el a véleményünket és segítsük megvédeni Magyarországot ezekkel az új veszélyekkel szemben – érvelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában