brutális bántalmazás

2020.09.30. 14:47

Hőkamerás drónnal fogták el a párját eszméletlenre verő férfit (videó)

Összehangolt akcióban – hőkamerás drónt is bevetve – fogtak el a rendőrök egy gyáli családi házban egy 32 éves férfit, aki korábban eszméletlenre verte élettársát – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu honlapon.

R. Csaba szeptember 8-án a testvérével elment élettársa kőbányai lakásához, mert vissza akarta adni a nőnek az előző nap – veszekedés után – elvett lakáskulcsát és telefonját. A találkozáskor a férfi megfenyegette a nőt, majd a hajánál fogva berángatta testvére autójába, és elindultak az Üllői út felé.

Az autóban R. Csaba ököllel verte élettársa fejét és arcát, és fojtogatta őt. A nő az ütésektől kis időre elvesztette az eszméletét, majd amikor magához tért, kinyitotta az autó ajtaját, és amikor a jármű lassított, kiugrott és elmenekült.

A nő a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett – írták.

A kőbányai rendőrök a testvérek ellen elfogatóparancsot adtak ki, R. László – R. Csaba testvére – szeptember 11-én feladta magát a rendőrségen. A férfit személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték a letartóztatását.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=Qmlnyar1RBs&feature=emb_title&has_verified=1

A nyomozók két héttel később információt szereztek R. Csaba tartózkodási helyéről is: a férfi egy gyáli családi házban rejtőzött. A rendőrök hétfő hajnalban az ingatlant és a körülötte lévő erdős területet egy hőkamerás drónnal feltérképezték, majd körülvették, végül pedig elfogták a férfit.

Az illetékes bíróság elrendelte a testvérek letartóztatását – olvasható a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában