Ország-világ

2009.04.12. 21:17

Horrorbalesetben halt meg az egykori sztár

Ausztrália - Családi vakáció közben vesztette életét az egykori ausztrál focisztár, később filmrendező Robert Dickson. A 43 éves ausztrál híresség még szombaton Dél-Afrikában karambolozott autójával, Pretoria közelében.

Az ütközésben a férfin kívül meghalt 5 éves kisfia is, felesége, másik fiúk és egy további családtag súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszínelő rendőrök autóiba később újabb gépjárművek csapódtak bele, még három ember halálát okozva.

A jelentések szerint Dickson az autója az ütközés után fejre állt, a roncsból a hírességet - aki 2002-ben egy valóságshow-t is megnyert - és fiát már csak holtan tudták kiszedni; a másik három sérültet a pretoriai kórházba vitték.

A baleset helyszínelésekor folytatódott a horror. Előbb az egyik, majd egy másik járőrautóba rohant bele hátulról egy figyelmetlen sofőr. Az első karambolban egy, a másodikban további két ember halt meg.

Dickson sportpályafutása után dokumentumfilm-rendező lett, alkotásaiban az ausztrál fociról forgatott - az egyik művet a szövetség megrendelésére az ausztrál foci meghonosításának 150. évfordulójára készítette.

Címkék#gyász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában