Íme a gengszterbaloldal: Kocsis Máté a kispesti botrányról

A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának frakcióvezetője, a párt budapesti elnöke a Facebook-oldalán reagált a Hír TV Informátor című műsorában elhangzottakra.

A koronatanú névvel és arccal vállalta, hogy feltárja az igazságot a baloldali alvilágról, a százmilliós lopásokról, a kábítószeres Lackner Csabáról és bűntársairól – összegezte Kocsis a látottakat a Magyar Nemzet cikke szerint.

Mint ismert, a Hír TV műsorában megszólalt V. Ákos, aki maga is látta Lackner Csaba és a kispesti szocialisták züllését, a férfi a baloldal sofőrjeként dolgozott a XIX. kerületben. V. elmondta, hogy ő vitte a bulikba Lacknert és másokat, emellett az eseményeken is jelen volt.

Kijelentette: a Magyar Nemzet és a Hír TV által nyilvánosságra hozott kispesti hangfelvételek, amelyeken Lackner a maga és helyi baloldal korrupciógyanús ügyeiről mesél, hitelesek.

A szövegek valóban így hangzottak el.

Ezzel kapcsolatban Kocsis Máté kiemelte: feltűnően nagy a hallgatás a baloldali korrupciós ügyben. Hozzátette: „hallgat Gyurcsány, lapít a Momentum, Karácsony sunnyog, az MSZP cinkosan félrenéz, a baloldali média falaz”.

A bűnszervezet tehát vidáman működik, következmények megint nem lesznek, mert náluk az ismeretlen. A pénzért és a hatalomért ezek a gazemberek mindenre képesek. Nincs két baloldal! – emelte ki a frakcióvezető.

‼️ Íme a gengszterbaloldal:A koronatanú névvel és arccal vállalta, hogy feltárja az igazságot a baloldali alvilágról,…

Közzétette: Kocsis Máté – 2020. szeptember 26., szombat

Dosszié

Hozzászólások

Alabáért küzdenek a Bayernnél
Az edző is reméli, hogy a klubnál marad az osztrák.
Háborúkban elesett katonákra emlékeztek Vásárhelyen - Galéria
Mindenszentek napja alkalmából Hódmezővásárhelyen megemlékezést tartott az önkormányzat. Az ünnepség a Kossuth téren, az I. világháborús emlékműnél kezdődött, majd a Hősök terén, a II. világháborús emlékműnél folytatódott.
Ketten távoztak az Egységben a Városért Egyesület frakciójából, felbomlott a választási egység
Komlósi Csaba és Keresztes Zoltán egri önkormányzati képviselők pénteken jelentették be, hogy kilépnek az Egységben a Városért Egyesület frakciójából.
Abortuszszabályzást módosító tervezetet nyújt be a lengyel elnök
A tervezete összhangban van az alkotmánybíróság 1997-es, valamint múlt heti döntésével is.
A válság ellenére is épülnek járdák Makón - Galéria
A végéhez közeledik Makón az idei járdaépítés. Ezúttal ilyen munkát a város teljes egészében önerőből nem tudott finanszírozni a gazdasági válság miatt – közmunkások csinálják.
A Honvédelmért címmel tüntették ki Ruzsa polgármesterét
A honvédelem ügye érdekében végzett munkája elismeréseként, a Honvédelemért Kitüntető Cím II. fokozatát vehette át Sánta Gizella, Ruzsa polgármestere.