Ország-világ

2007.09.14. 16:19

Irakiak bolgár személyivel

Hamis bolgár személyigazolvánnyal akarta a határt átlépni több iraki állampolgár csütörtökön éjjel Nagylaknál – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség Kunos Gyulától az Orosházi Határőr Igazgatóság sajtóreferensétől.


A nagylaki átkelőhelyen jelentkezett hazánkba belépésre csütörtökön 23.30-kor török honosságú taxik utasaiként 7 iraki állampolgár, akik hamis bolgár személyigazolvánnyal próbálták igazolni magukat. Az útlevélkezelők azonban észrevették a számítógépes úton előállított hamis okmányokat. Az illegálisan hazánkba bejutni szándékozó 19 és 47 év közötti iraki állampolgárokkal szemben a román hatóságok járnak el. Szintén a tegnapi nap folyamán, a Nagylaki átkelőhelyen 2 román állampolgár és egy ismeretlen (nem volt hajlandó közölni adatait) állampolgárságú személy próbált hamis román személy igazolvánnyal hazánkba jutni. Velük szemben is a román hatóságok járnak el.


Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2007. szeptember 14.

Gy. Mészáros Ágnes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában