Ország-világ

2009.10.26. 08:11

Jegykiadó automatákat vásárol a BKV

Összesen 264 jegykiadó automatát és hozzá tartozó szolgáltatásokat vásárolt hirdetmény közzétételével indult tárgyalásos közbeszerzésen a Budapesti Közlekedési Zrt., a nyertes DBM Banktechnikai Kft. nettó 150 millió forintért vállalta a munkát - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A jegykiadó automatákat a következő helyeken kell felszerelni: Budapest I-XXIII. kerület és az agglomeráció; metróállomások, összekötő folyosók, kapcsolódó aluljárók; autóbusz megállók; villamos megállók; HÉV megállók; trolibusz megállók; kisföldalatti peronok; fogaskerekű megállók; Budaörs 40-es autóbusz végállomás; Törökbálint 72-es autóbusz végállomás; Budakeszi 22-es autóbusz végállomás; Kerepes kórház.

A kért szolgáltatások az automaták felszerelésén túl: a bevétel begyűjtése, feldolgozása és beszolgáltatása, az automaták rendszeres ellenőrzése, a szükséges karbantartások és javítások elvégzése, valamint szükség szerinti áttelepítése.

A három ajánlattevő közül az összességében legelőnyösebb ajánlatot benyújtó DBM Banktechnikai Kft. lett a nyertes. A cég nettó 149.040.000 forintért vállalta a munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában