Hallgassa élőben!

Két hét múlva örökké (Two Weeks Notice)

Kedves romantikus történet egy elbűvölő, de felelőtlen milliomosról és az ő briliáns, de idegbajos ügyvédjéről, Hugh Grant és Sandra Bullock főszereplésével.

rendező: Marc Lawrence
forgatókönyvíró: Marc Lawrence
operatőr: Kovács László
jelmeztervező: Gary Jones
zene: John Powell
producer: Sandra Bullock
vágó: Susan E. Morse

szereplő(k):
Sandra Bullock (Lucy Kelson)
Hugh Grant (George Wade)
Dorian Missick (Tony)
Jason Antoon (Norman)
Heather Burns (Merryl)
David Haig (Howard Wade)

A film sztorija

George Wade (Hugh Grant) New York egyik vezető ingatlanfejlesztési vállalatának felelős pozícióját tölti be, ámbár a felelősség és a komolyság nem erős oldala. Bátyja, Howard (David Haig) a Wade Corporation agya és üzleti sikereinek motorja, és egyáltalán nem nézi jó szemmel testvére hóbortját. George ugyanis előszeretettel alkalmaz jogtanácsosként kétes ajánlólevéllel érkező, ám rendkívül csinos jogásznőket, viszonyt kezd velük? és ez addig tart, míg az illető hölgy valami költséges hibát vét, melyért Howard végül kirúgja őket.
Most azonban betelt a pohár, Howard választás elé állítja öccsét: alkalmaz végre egy komoly ügyvédet, vagy búcsút mondhat a részvényeinek. Így kerül a céghez Lucy (Sandra Bullock), a Harvardon végzett, intelligens, stratégiai elmével, erős környezetvédelmi és szociális lelkiismerettel megáldott ügyvéd, akinek voltaképpen esze ágában sincs meghajolni a cég elképzelései előtt. Épp ellenkezőleg, megpróbál hatni George-ra, hogy akadályozza meg a szomszédságában lévő közösségi centrum lerombolását, és hogy helyére lakásokat építsenek. Mikor George ígéretet tesz, elfogadja az állást. Ám ahogy telnek a hónapok, Lucynek egyre több álmatlan éjszakát szerez új állása és új főnöke. www.port.hu

Kritikák

Lengyel Gábor, MoziNet.hu

“Bizony Sandra Bullock okoz csalódást. Látszik, hogy szegény Sandy igyekszik, de nem lehet nem észrevenni, hogy már nem az a dinamikus, sziporkázó és csinos fiatal nő, mint egykor. Nem csak játéka, arcmimikája lett erőtlenebb, de – fájdalom, kedves férfitársaim! – vonzereje sem a régi.”
A teljes cikk

Nemzetközi filmtár

A film hivatalos oldala
A film magyar nyelvű oldala
All Movie Guide
IMDb.com

Fitch: a harmadik járványhullám ellenére erős növekedés várható a V4-országokban
A közép- és kelet-európai térség gazdaságai viszonylag ellenállóképesnek mutatkoztak a koronavírus-járvány megfékezését célzó korlátozásokkal szemben.
BL-negyeddöntő: nyert, de kiesett a címvédő Bayern
A címvédő Bayern München 1-0-ra nyert a Paris Saint-Germain vendégeként a negyeddöntőben, melyből kedden este a PSG mellett a Chelsea is továbbjutott.
Dobrev Klára ismét a vakcinák ellen kampányolt
Dobrev Klára kedd este az ATV-ben azt is kijelentette, hogy ő senkinek nem adta tovább a vírust.
Fehéroroszországban megkezdődött a járvány harmadik hulláma
Erről tanúskodik az igazolt fertőzések számának múlt heti feltűnő emelkedése.
Havazik a Bakonyban, 13 munkagéppel dolgozik a közútkezelő
Éjszaka és holnap reggel a Mátrában és a Bükkben is havazásra kell számítani.
Olaszországban megkezdték a Szputnyik V-vakcina kipróbálását
A vizsgálatban hatszázan vesznek részt.