Felfoghatatlan

2019.10.15. 14:50

Két újszülöttje megölésével gyanúsítanak egy nőt

Két újszülöttje meggyilkolásával gyanúsítanak egy sárkeresztúri nőt, aki márciusban született gyermekének megölése után, a rendőrségi kihallgatásán ismerte be, hogy két évvel ezelőtt végzett egy másik újszülöttjével is – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a gyanúsítottnak kétrendbeli, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt kell felelnie.

A gyanú szerint a 23 éves nő ez év március 16-án reggel egy zichyújfalui családi ház fatárolóként szolgáló melléképületében megszülte, majd megölte újszülött gyermekét. Ezt követően átöltözött és sárkeresztúri otthonába utazott. A lakásán fogták el, majd előállították, ellene a Fejér megyei nyomozók emberölés gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A nő a kihallgatásakor beismerő vallomást tett, és az eljárásban beismert egy korábbi, 2017-ben elkövetett gyilkosságot is: akkor Érden hozta világra gyermekét, akit a szülés után megfojtott, a testét pedig elrejtette.

A nyomozók befejezték a nyomozást az ügyben, az iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Fejér Megyei Főügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában