Hallgassa élőben!

Kétes bizonyítékok

Jacko pere rosszul alakul, mert szerinte a bíró ellene van. A sztár szabadlábon van.

Michael Jackson-t nagy csapás érte, mert a bíró megengedte, hogy a tárgyalás során azokat a tárgyi bizonyítékokat is felhasználják ellene, melyek nem teljesen tiszta körülmények között kerültek a rendőrség birtokába.

A sztár ügyvédei mindig is azt hangoztatták, hogy ez nem lenne megengedhető, hiszen amikor lefoglalták a bizonyítékokat, a rendőrség nem volt erre felhatalmazva.

A bíró azonban úgy döntött, hogy az akkor házkutatást végző rendőröknek jó okuk volt azt hinni, hogy Michael Jackson bűntettet követett el. A sztár ártatlannak vallotta magát és 3 millió dollár ellenében szabadlábon van.

Bosszúból ölte meg 3 éves kislányát a horrorapa
Az anyuka exhumálni szeretné a kislányt.
Kincseket őrzött a szántóföld – galéria
Közel 150 éve kutatják a csomorkányi Árpád-kori templomromot, az azt körülölelő temetőt és a 16. században elpusztult mezővárost. Most az elmúlt két évben gyűjtött leletanyag fémtárgyait restau­rálják. 
A bőrszín szülte előítéletekkel is foglalkozik a Vándorok
Hétfőn jelenik meg Barát Enikő, azaz B. E. Belle negyedik regénye, a Vándorok. Az írónő új könyve ismét olyan témákat feszeget, amelyekről az emberek nem szívesen beszélnek: a regény a családi, a közösségi és a társadalmi elvárásokkal is foglalkozik, mindezt a szentesi írónő egyedi stílusába csomagolva.
Ó, az a terasz! Avagy egy szegedi, tetőtéri luxus lakás... – fotók
A tetőtéri lakás kérdése összetett, pro és kontra sok érv felsorakoztatható. Egy biztos, ha ilyen szép, hosszanti, tágas erkély is párosul hozzá, nincs nagyon min gondolkodni. Meg kell venni! Már ha van rá épp 39,9 millió forintunk és amúgy Szegeden szeretnénk élni...
Megújult a londoni Victoria and Albert Museum Raffaellónak szentelt terme
A belépés ugyan ingyenes, de a látogatóknak időpontra kell jegyet foglalniuk.
Kihúzták a hatos lottó 18. heti nyerőszámait
Mutatjuk a nyertes számokat és a nyereményeket.