Hallgassa élőben!

Ki viseli a nadrágot?

Britney Spears cáfolja, hogy azért megy hozzá Kevin Federline-hez, mert terhes.

A 22 éves énekes azt mondta, hogy egyáltalán nem állt szándékában férjhez menni, hiszen a sajtó nagyon meghurcolta őt az 55 órás házassága miatt, de ugyanakkor azt is elmondta, hogy nagy családot akar, ámbár még nem készült fel a gyerekvállalásra.

“Az a helyzet, hogy ez az én életem és nem érdekel, hogy mit gondolnak mások. Férjhez fogok menni, szerelmes vagyok belé. Szeretem a kicsiket, de nem vagyok terhes. El tudom képzelni magam négy vagy öt gyerekkel, de először egy kutyával indítunk” – mondta a sztár, aki hamarosan találkozik jövőbeli mostohalányával, a kettő éves Kori-val, és megígérte, hogy segít felnevelni Shar Jackson színésznő második gyerekét, aki jövő hónapban születik és akinek apja Kevin Federline. “Azt tervezem, hogy hamarosan találkozom a lányával. Azt hiszem a szituáció egész érdekes lesz” – tette hozzá Britney.

Britney Spears büszkén állítja, hogy új kapcsolatában ő viseli a nadrágot, nem pedig Kevin Federline. A Toxic énekesnője azt nyilatkozta, hogy korábbi románcai fellángoló szerelmek voltak, de most megtalálta az igazit. Ezért aztán, miközben a kapcsolatukról beszélgettek, meg is kérte a férfit, hogy vegye feleségül, bár a táncos először nemet mondott.

“Csodálatos, romantikus és nagyon különleges volt. A korábbi kapcsolataim csak bemelegítések voltak a valódi szerelem előtt. Sokat beszélgettünk arról, hogy sok ember nem köt házasságot, pedig nagyon szerelmes, erre én hirtelen feltettem neki a kérdést: mi van, ha meg akarsz nősülni? Innen aztán eljutottam odáig, hogy feltegyem neki a kérdést, hogy elvenne-e feleségül. Nemet mondott elsőre. Én kértem meg őt, nemet mondott, mert azt gondolta, ennek nem így kéne történnie” – mondta Britney. “Amolyan mellébeszélés volt, mégis nagy meglepetésként ért. Korábban azt hittem, hogy a férfiak kérik meg a lányok kezét. Amúgy még nem is gondoltam arra, hogy össze kéne házasodnunk, bár egy ideje tudom, hogy ő az igazi” – mondta Kevin Federline.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
Hirdetés
Így győzheti le könnyen a karácsonnyal járó stresszt
hirdetés
Cukorbetegen, biztonságban
Hirdetés
A 21. század építőipari gépei
Hirdetés
Egri János Jr.: sokat kell bizonyítanom még, és tovább kell vinnem a hagyományt
Nagy felzúdulást váltott ki Pakisztánban, hogy nyilvánosan megvertek és levetkőztettek négy nőt
A férfiakra a pakisztáni törvények értelmében akár életfogytig tartó börtönbüntetés vagy halál is várhat.
Késes támadást előztek meg Franciaországban
A rendőrség szerint a két ember által összehangolt, dzsihadista inspirációjú merénylettervről van szó.
Bartók Csaba és Mihálffy Béla indul a 2022-es választáson
A képviselőjelöltek közösségi oldalukon számoltak be a hírről.
260 milliárd forint előleg a gazdáknak
Herczegh Anita: nem hagyjuk magukra a Covid-árvákat!
Magyarországon eddig mintegy ezer gyermek vesztette el szüleit a koronavírus-járvány következtében – mondta.
Vadító! Alig takarja valami Tolvai Reni melleit
Pántos bodyban pózolt az énekesnő.