Hallgassa élőben!

Kigyulladt egy bevásárlóközpont Kemerovóban, több tucat halott, 40 gyerek eltűnt - fotók

43 ember megsérült, 70 sorsáról nem tudni semmit. A Zimnyaja Visnya elnevezésű központban a lángok 1500 négyzetméteren harapóztak el.

Harmincheten életüket vesztették, és 43-an megsérültek a dél-oroszországi Kemerovo egyik üzletközpontjában kitört tűzben, 70 ember sorsa nem ismert – közölte vasárnap éjjel az operatív tűzoltó-parancsnokság újabb összesítésében. Kiderült: az eltűntként számon tartottak közül 40 gyerek.

Korábban írtuk:

Legkevesebb hét ember meghalt, és további 35-nek nyoma veszett, amikor tűz ütött ki a dél-oroszországi Kemerovo egyik bevásárlóközpontjában – közölte a rendkívüli helyzetek kezeléséért felelős minisztérium vasárnap.

Orvosi ellátásra 32-en szorultak, 30 sérültet kórházba kellett szállítani a Zimnyaja Visnya elnevezésű központból, ahol a lángok 1500 négyzetméteren harapóztak el. Az égő épületkomplexumból száz embert menekítettek ki. Korábbi jelentésekben négy gyermek haláláról számoltak be. Szemtanúk szerint a bevásárlóközpontban nem lépett működésbe a tűzjelző berendezés.

A tűz okának megállapítására az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) vizsgálatot indított. A tragédia miatt Kemerovo megyében rendkívüli állapotot hirdettek ki és Vlagyimir Pucskov, a rendkívüli helyzeteket kezelő minisztérium vezetője a helyszínre utazott. Egyes jelentések szerint a tűz a filmszínházban, mások szerint a játszótéren keletkezett. Két moziterem födémje beomlott. Az épület második emeletén lévő simogatós állatkertből kétszáz állatot nem sikerült kimenteni
 

Kigyulladt egy bevásárlóközpont Kemerovóban, három gyerek és egy nő meghalt - GALÉRIA. Fotó: MTI

Korábban írtuk:
Előzetes adatok szerint három gyerek és egy nő meghalt, amikor tűz ütött ki a dél-oroszországi Kemerovo egyik bevásárlóközpontjában. Orvosi ellátásra 26-an szorultak, többeket közülük kórházba kellett szállítani a Zimnyaja Visnya elnevezésű központból, ahol a lángok 1500 négyzetméteren harapóztak el.

Az égő épületkomplexumból száz embert menekítettek ki, de további tizenhéttel az Interfax hírügynökség értesülése szerint hozzátartozóik nem tudták felvenni a kapcsolatot. Korábbi jelentésekben négy gyermek haláláról számoltak be.

Szemtanúk szerint a bevásárlóközpontban nem lépett működésbe a tűzjelző berendezés. A tűz okának megállapítására az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) vizsgálatot indított. A tragédia miatt Kemerovo megyében rendkívüli állapotot hirdettek ki. Egyes jelentések szerint a tűz a filmszínházban, mások szerint a játszótéren keletkezett. Két moziterem födémje beomlott. Az épület második emeletén lévő simogatós állatkertből kétszáz állatot nem sikerült kimenteni.

Nagyobb torlódás alakult ki Szentesnél egy baleset miatt - Fotók
A baleset miatt csak egy sáv volt járható az érintett szakaszon.
Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait
Ezen a héten 1,2 milliárd forint volt a tét.
Érsekhalma lovasa nyerte a vácdukai elővágtát
Érsekhalma lovasa, Kulisity Rita Melisszeusz Madocsa Mokány nevű lován nyerte a Nemzeti Vágta szombaton megrendezett vácdukai elővágtáját.
A férfi és a nő mellett két új nem közül is választaniuk kell a német orvosoknak
Ezerszám kell kidobnia a régi betegazonosító formanyomtatványokat a német háziorvosoknak.
Szegeden próbáltuk ki az Audi RS5 Sportback-modellt
Jó hangulatú kétnapos túrát szervezett a szakújságíróknak Audi Driving Experience címmel június második felében a Porsche Hungária.
Több száz munkás gombolyította Nagylakon a kenderszálat - Fotók
Magyarország egyik legnagyobb kendergyárába évtizedeken át több településről érkeztek a munkások.