szerencsi választás

2020.10.12. 14:14

Kocsis Máté: a választóknak nem ízlett a Soros-kolbász (videó)

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerint a választók az időközi választáson ítéletet mondtak az ellenzéki összefogásról, nem ízlett nekik a Soros-kolbász. Kocsis Máté szerint a baloldal mindenestől megbukott.

Kocsis Máté, a Fidesz Frakcióvezetője felszólalásában kínosnak nevezte, hogy a baloldali pártok hallgattak a borsodi időközi választáson történtekről. A Jobbik pedig követve elnökük, Jakab Péter tegnap megkezdett magatartását, csak a vagdalkozás és a vereség méltóság nélküli viselésének adták tanúbizonyságát – olvasható a Hír Tv beszámolójában.

A frakcióvezető felhívta arra a figyelmet, hogy az ellenzéki padsorokból senki nem gratulált még Koncz Zsófiának, ebből pedig az következik, hogy

a vereséget nemcsak viselni nem tudják a balliberális oldalon, de a saját problémáikkal sem tudnak szembenézni.

A Fidesz frakcióvezetője a maga részéről hozzátette, hogy várják Koncz Zsófiát édesapja helyére a fideszes képviselők sorába, és bízik abban, hogy azt a munkát, amelyet Koncz Ferenc elkezdett, azt lánya folyatni tudja, és javítani tud a térségben élők életminőségén.

Kocsi Máté arról is beszélt, hogy a választók ítéletet mondtak, nem ízlett nekik a Soros-kolbász, és semmiből sem kérnek, ami Gyurcsány Ferenc nevéhez köthető. A baloldal mindenestől megbukott

– emelte ki a frakcióvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában