Hallgassa élőben!

Kórházba került Margaret Thatcher

Kórháza került Margaret Thatcher volt brit miniszterelnök. Fia, Mark szerint a Vaslady azért "jól van" van és még ahhoz is volt ereje, hogy megvitassa a konzervatív kormány által szerdán meghirdetett megszorító intézkedéseket.

Thatchert, aki 1979 és 1990 között vezette a szigetország kormányát, rutinellenőrzések miatt szállították egy londoni magánkórházba, mivel egy hét alatt sem sikerült kigyógyulnia az influenzából. Az egykori miniszterelnök egy izombetegségben is szenved, amely korlátozza a mozgásban, ám amely “tökéletesen gyógyítható”.

Az orvosok már megkezdték a vizsgálatokat, és amint meglesznek az eredmények “meghozzák a megfelelő döntést” – mondta Mark Thatcher.
Az influenza miatt Margaret Thatcher múlt csütörtökön lemondani kényszerült a 85. születésnapja alkalmából a miniszterelnöki rezidencián rendezett fogadást, amelyre közel 150 ember, barátok és egykori kollégák voltak hivatalosak. David Cameron jelenlegi kormányfő “mihamarabbi gyógyulást” kívánt ikonikus elődjének.

Miután Thatcher többször is agyvérzést kapott, orvosai 2002-ben azt tanácsolták neki, hogy mellőzze a nyilvános szereplést, ennek ellenére a hivatalos eseményeken továbbra is meg szokott jelenni. Lánya, Carol 2008-ban megjelent emlékirataiban azt írta, anyja hét éve nincs szellemi képességeinek teljes birtokában, ugyanis öregkori demenciában szenved.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
hirdetés
Ötletből érték – de kié lesz a haszon?
A kikapcsolt tévé remekmű lehet a szoba falán
Ez az első Lifestyle TV modell, amely milliós eladást ért el egy éven belül.
Különleges Dickens-levélre lehet licitálni egy árverésen
Az író barátjának, Joseph Paxtonnak küldte a négyoldalas levelet 1858-ban.
Fidelitas: a baloldal saját nemzetünkre mondott nemet (videó)
Egy erdélyi születésű fiatal mondja el az ifjúsági szervezet videójában, hogyan élték meg a tizenhét évvel ezelőtti eseményeket.
Balázska, Bettike, Szederke
Kevés kisgyereknek van olyan jó dolga, mint a kétéves tápéi Sár­­közi Balázsnak, aki nem jár bölcsődébe, mégsem unatkozik napközben.
Harminc európai ország nyitja egybe közlekedési adatrendszereit
Az okostelefonokon vagy a járművekben nagyobb gyakorisággal frissíthető, pontosabb digitális térképek segítik a jövőben a tájékozódást.
Xavi a hazai vereség ellenére is büszke játékosaira
A klublegenda edzőként negyedszer irányította a Barcelonát.