Javaslat

2020.05.12. 17:43

Kovács: Karácsony a facebookozásba ölt idejét fordítsa inkább az otthonokra

A főpolgármester válaszoljon, a kijárási korlátozások feloldását indokoltnak vagy indokolatlannak tartja.

Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a 150 beteg befogadására alkalmas mobil járványügyi kórházban a Kiskunhalasi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet területén 2020. április 21-én.

Forrás: MTI

Fotó: Bús Csaba

Támogatja a főpolgármester a kijárási korlátozások feloldását Budapesten vagy továbbra is indokolatlannak tartja?

tette fel a kérdést legújabb Facebook-bejegyzésében Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár – írja az Origo.

A Budapestre vonatkozó kijárási korlátozások kapcsán szíves figyelmükbe ajánlom Karácsony Gergely főpolgármester korábbi szavait: És azzal is egyetértek, hogy sajnos még nincs itt az ideje annak, hogy Budapesten és környékén enyhítsük a korlátozó intézkedéseket.„ A főváros ügyében a közösségi médiában történő üzengetések és a felelősség hárítása helyett múlt hét csütörtök óta várjuk a főpolgármester világos és egyértelmű álláspontját írja Kovács Zoltán legújabb Facebook-bejegyzésében.

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerint

az elmúlt hetekben bebizonyosodott, hogy bár országos politikai ambícióiról sokat beszél, Karácsony Gergely főpolgármester a saját fenntartású intézményeinek a megfelelő működtetéséről is képtelen gondoskodni. Sajnos a járvány leginkább a fővárosi fenntartású idősotthonokban terjed és ennek az az oka, hogy Karácsony Gergely főpolgármester későn intézkedett, nem készítette fel a fővárosi idősotthonokat a járványra.

Ezért a főpolgármesternek azt javasoljuk, hogy a Facebookozásba ölt idejét fordítsa inkább a főváros fenntartásában álló idősotthonokba tette hozzá.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt héten már ismertette a magyar kormány álláspontját.

Ezen tények ismeretében kérjük Karácsony Gergely főpolgármester egyértelmű álláspontját. Támogatja a főpolgármester a kijárási korlátozások feloldását Budapesten vagy továbbra is indokolatlannak tartja?

Karácsony Gergely főpolgármesternek azt javasoljuk, koncentrálja minden energiáját a főváros fenntartásában lévő idősotthonokra közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár még hétfőn a Facebook-oldalán.

Borítókép: Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a 150 beteg befogadására alkalmas mobil járványügyi kórházban a Kiskunhalasi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet területén 2020. április 21-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában