Hallgassa élőben!

Kurt Cobain filmen

Elkészült a Final Days, mely a Nirvanás frontember, Kurt Cobain utolsó napjait követi nyomon.

Az énekes öngyilkos lett, 1994. április 8-án holtan találták seattle-i otthonában. A 2005-ös premierjét váró film nem ad magyarázatot arra, hogy Cobain miért döntött így, de arra azért utal, hogy már jóval korábban elhatározta magát.

A kis költségvetésű, félig dokumentumfilm stílusú alkotás főszerepét Michael Pitt játssza, aki legutóbb A falu című Shyamalan-filmben vett részt. A rendező elmondta: sok hipotézis született arról, hogy mi történt, mindenkinek más a véleménye, de nincs egyetlen igaz, mérvadó vallomás.

Hozzátette, hogy semmi olyasmit nem mutatnak a filmben, ami bárkit is provokálna. „Nincsenek igazán drogok sem a filmben. Néhány drogos figura feltűnik ugyan, de drogot nem látunk. Csak egyetlen fegyver van.”

A Nyughatatlan Kiszomboron
5 millió 611 ezer a beoltott, 65 az új fertőzött, nincs újabb elhunyt
A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 747 512 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 31 890 főre csökkent.
„Hobbiszinten lopást kiáltanak, de maguk giga megbízásokat kapnak” (videó)
Dömötör Csaba államtitkár a HírTV műsorában fejtette ki véleményét a Momentummal és Cseh Katalin botrányával kapcsolatban.
Csiga duóval várják a gyerekeket
Úton: A körúton mérik a sebességet, több helyen lezárások vannak
Szegedi közlekedési információk a Rádió Taxi Háromtól.
Életszagú feladatok és izgalmas kísérletek lesznek az érettségin
Számos tantárgyban megjelenik a projektmunka, a hagyományos írásbeli és szóbeli feleletet pedig a kísérletezés, a kutatás, a felfedezés és az alkotás váltja.