Hallgassa élőben!

Kurt Cobain filmen

Elkészült a Final Days, mely a Nirvanás frontember, Kurt Cobain utolsó napjait követi nyomon.

Az énekes öngyilkos lett, 1994. április 8-án holtan találták seattle-i otthonában. A 2005-ös premierjét váró film nem ad magyarázatot arra, hogy Cobain miért döntött így, de arra azért utal, hogy már jóval korábban elhatározta magát.

A kis költségvetésű, félig dokumentumfilm stílusú alkotás főszerepét Michael Pitt játssza, aki legutóbb A falu című Shyamalan-filmben vett részt. A rendező elmondta: sok hipotézis született arról, hogy mi történt, mindenkinek más a véleménye, de nincs egyetlen igaz, mérvadó vallomás.

Hozzátette, hogy semmi olyasmit nem mutatnak a filmben, ami bárkit is provokálna. „Nincsenek igazán drogok sem a filmben. Néhány drogos figura feltűnik ugyan, de drogot nem látunk. Csak egyetlen fegyver van.”

A britek törvénybe foglalják, hogy az állatoknak érzelmeik vannak
Nagy-Britannia törvénybe foglalja, hogy képesek érzelmekre a gerincesek, „mindazok az állatok, amelyeknek gerincvelőjük van”.
Cannes-ban mutatják be Paul Verhoven legújabb filmjét
A Benedetta című film főszereplője a francia Virginie Efira.
Elfogták a beregszászi magyarellenes provokáció feltételezett elkövetőit
Az SZBU szerint a megrendelő az ügy egyik érintettjének bankkártyájára mintegy 500 dollárnak megfelelő orosz rubelt utalt át.
Festés előtt: hogyan készítsük elő a falainkat?
A szépen festett falak első lépése a megfelelő és gondos előkészítés, amely előfordul, hogy több időt igényel, mint maga a festési munka.
Ha egy kapcsolat nem működik jól, abba nem kell beletörődni
Nem hitt Istenben, de 16 évesen saját bőrén tapasztalta meg erejét. Nem hitt a pszichológiá­ban, de az egyetemen volt olyan tanára, aki elfogadhatóvá tudta tenni számára.
Az összes szervét regenerálni képes tengeri állatot azonosítottak
A tengerekben élő aszcídiák egyik faja az összes szervét képes regenerálni, akkor is, ha három részre darabolják – állapították meg a Tel-avivi Egyetem (TAU) kutatói.