Ország-világ

2007.02.07. 15:19

Kutyákkal keresik a Máriapócsról eltűnt kisfiút

Kedden délután tűnt el Máriapócsról egy ötéves kisfiú. Az éjszaka több mint százan keresték, kutyát és infrakamerát is bevetve. A rendőrök szerint nem gyerekrablásról van szó.

Továbbra is keresik a kedd délután eltűnt máriapócsi kisfiút, bár az éjszaka nem bukkantak nyomára. Az ötéves gyereket rendőrök, határőrök, polgárőrök, civilek, speciális mentők és a helyiek is keresték. Bevetettek kutyát és infrakamerát is.

A kisfiú délután tűnt el otthonról. A szülők otthon voltak, de az ajtó nem volt bezárva. Amikor észrevették, hogy eltűnt, először a szülők és rokonok keresték a kisfiút, majd értesítették a rendőrséget - mondta a szóvivő az eltűnés körülményeiről.

Az nem merült fel, hogy elrabolták - tájékoztatott Fülöp Gergely. "Ilyesmi a megyénkben még nem is történt, nem is gazdag családból való a kisfiú. Minden jel arra mutat, hogy egyszerűen elkóborolt".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában